Kartal'da Ada rüzgârı.... Transfer bombaları İngiltere'den

Kartal'da Ada rüzgârı.... Transfer bombaları İngiltere'den

SPOR Haberleri

Burnley'den Weghorst, Wolverhampton'dan Saiss ve Everton'dan Cenk Tosun'la anlaşma yakın…

MURAD TAMER

Beşiktaş gelecek sezon İngiltere Premier Lig makyajlı kadroya sahip olacak. Transfer çalışmalarına büyük bir hızla devam eden siyah beyazlılar, Ada'dan üç futbolcuyla prensip anlaşmasına vardı. Burnley'den Weghorst, Wolverhampton'dan Saiss ve Everton'dan Cenk Tosun üçlüsü büyük bir aksilik olmazsa gelecek sezon siyah beyazlı formayı giyecek. Üçüncü defa Beşiktaş'a dönecek olan Cenk Tosun'la bir yılı opsiyonlu üç yıllık sözleşme imzalanacak.

WEGHORS'TAN TAKİP

Stoper açığını Romain Saiss'le dolduracak olan Kara Kartal, Faslı oyuncuyla 2+1 yıllığına anlaştı. 32 yaşındaki stopere 1,5 milyon avro yıllık ücret ödenecek. Golcü transferi için de küme düşen Burnley'den Wout Weghorst ile el sıkışıldı. Siyah beyazlılar kiralamak için İngiliz kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor. 1,97'lik oyuncunun kişisel sosyal medya hesabından Beşiktaş'ı takip etmeye başlaması da siyah beyazlı taraftarları heyecanlandırdı.

DÜŞEN ÜYELİKLER İÇİN AF MÜJDESİ

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sakarya Beşiktaşlılar Derneğini ziyaret etti. Siyah beyazlıların patronu, düşen kulüp üyeliklerinin affı için çalıştıklarını belirterek "İnşallah sonbaharda tüzük kongresi gerçekleştireceğiz. Orada bu affı gerçekleştireceğiz" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...