Kartal'a her yer İnönü

Kartal'a her yer İnönü

SPOR Haberleri

İnönü Stadı'nı yenileme çalışmaları için kolları sıvayan Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon maçlarını nerede oynayacağı belli oldu.

İnönü Stadı'nı yenileme çalışmaları için kolları sıvayan Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon maçlarını nerede oynayacağı belli oldu. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman daha önce yaptığı açıklamada Olimpiyat Stadı'nı istemediklerini, maçlarını Kadıköy ve Arena'da oynayabileceklerini söylemişti. Bu mesajın ardından iki kulüple de uzun süren görüşmeler yapan Beşiktaş Başkanı, Saracoğlu ve T.T.Arena için el sıkıştı. Siyah-beyazlılar önümüzdeki sezon ilk yarıda Saracoğlu'nda, ikinci yarıda T.T.Arena'da oynayacak.
DERBİ VE KUPA OLİMPİYAT'TA
Statların yoğun maç trafiğinden etkilenmemesi için de Olimpiyat Stadı formülü devreye sokulacak. Siyah-beyazlılar önümüzdeki sezon derbi, Türkiye ve Avrupa kupası maçlarını ise Olimpiyat Stadı'nda oynayacak. Beşiktaş Kulübü'nün yaptığı ön anlaşmaya göre siyah-beyazlı taraftarların Şükrü Saracoğlu Stadı'nın localarını kullanabileceği, T.T.Arena'da ise bu bölümlerin kapalı tutulacağı bildirildi. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, önceki gün yaptığı açıklamada locaları vermeyeceklerini açıklamıştı.
KAZMAYI VURDULAR
Beşiktaş Kulübü yenileme çalışmaları çerçevesinde İnönü Stadı'na kazmayı vurdu. Siyah-beyazlılar önümüzdeki sezon maçlarını ezeli rakilerinin statlarında oynayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...