Kartal yüksekten uçuyor

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Kartal yüksekten uçuyor

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Hafta içinde Avrupa’da zafer yaşayan siyah beyazlılar ligde de Yiğido’yu devirdi. Stoper golcü Colley takımını öne taşıdı. Rashica skoru perçinledi, yeni takımında ilk gol sevincini yaşadı

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş ligdeki son maçta sahasında Pendikspor’a iki puan bırakınca acısını Sivasspor’dan çıkardı. Siyah beyazlılar maça tamamen sahaya hükmederek başladı. Sivasspor değil şut çekmek, yarı sahayı bile geçemedi neredeyse ilk yarıda. Rakibini tamamen yarı sahasına hatta kalesinin önüne hapseden Beşiktaş bu baskısının meyvesini almakta gecikmedi.

ÇARESİZ BIRAKTI

Omar Colley artık gelenek hâline getireceğini gösteren kafa vuruşlarından birini tekrarlayıp kilidi açtı. Sivasspor’u tamamen çaresiz bırakan, topla ortalama yüzde 70’le oynayan Beşiktaş ikinci golü bulmakta da gecikmedi. Aboubakar’ın asistinde yeni transfer Rashica fileleri havalandırarak siyah beyazlı formayla siftahını da yapmış oldu.

HATASIZ KARTAL

Beşiktaş ikinci yarıda iki farklı üstünlüğün rahatlığıyla baskıyı azalttı. Buna rağmen oyun üstünlüğünü rakibine vermedi. Salih’in yerine oynayan Chamberlain silikti. Zaynutdinov ilk 11’i zorlayacağını, Rashica takıma adapte olacağını belli etti. Rebic ise uyum sürecini hâlâ daha atlatamadığını gösterdi. Beşiktaş hatasız bir oyunla Sivasspor’u geçerek millî araya moralli girmiş oldu.

AKILLI VE CESUR OYNADIK

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Konya ve Pendik ile iç sahada berabere kaldık. İki maçı da kazanmamız gerekiyordu. Kazanmak için oynamak gerekiyor. Bu maçta oyuncular iyiydi. Akıllı, dikkatli, cesur ve oyunu okuyarak oynadılar” derken, “Oyunu iki yarıda da rakip sahada oynadık. Oyuncu kalite üstünlüğü, oyun üstünlüğü skora da yansıdı” sözlerini kullandı.

BEKLEDİM DE GELMEDİ!

Şenol Hoca, “Beş de olabilirdi. Ligde iki puan kayıpla gidiyoruz. Moralimiz, umudumuz, gücümüz var diye düşünüyoruz” vurgusu yaparken, “Geç gelenler var, onlar da daha iyi olacak. Millî arada oyunculara başarılar diliyorum. Çok oyuncu millî takımlara gidecek, sonra üç günde bir maç yapacağız” dedi ve stoper transferi için, “Bekledim de gelmedi! Şarkıya döneceğiz” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...