Kartal yarışa tutundu, yılın son maçında 3 puanı kaptı

- Güncelleme:
Kartal yarışa tutundu, yılın son maçında 3 puanı kaptı

Spor Haberleri

Siyah beyazlılar mutlak kazanmak için çıktığı maçta Masuaku'nun frikik golüyle altın değerinde bir üç puan aldı. Şenol Güneş'le ikinci galibiyetine uzanan Beşiktaş 'zirve yarışında varım' dedi.

MURAD TAMER'İN GOLÜ

Puan kaybına tahammülü olmayan Beşiktaş ligde üç maç sonra kazanarak moral buldu. Maça iki takım da karşılıklı pas hatalarıyla başladı ve bu 90 dakikaya yayıldı. Adana Demirspor’un maça santrforsuz başlaması ve orta alanı kalabalık tutması sebebiyle Beşiktaş oyun kurmakta ve pozisyon bulmakta çok zorlandı. Masuaku’nun serbest vuruştan gelen ekstra golüyle oyun üstünlüğü de siyah beyazlılara geçti. 

ÖZGÜR GEDSON

Misafir takım santrforsuz bir düzende olmasına rağmen Onyekuru, Emre Akbaba ve Gulbrandsen sık sık savunma arkasına koşular yaparak gol bulmaya çalıştı. Önceki maça göre orta alanda Atiba-Necip ikilisinin yerine Josef-Salih’in olması Beşiktaş’ın topu daha çok rakip yarı alanda tutmasını sağladı. Bu tercih, Gedson’un da daha özgür olmasını getirdi. Portekizli yıldız sahanın her bölgesinde faydalı işler yaptı.

SIKINTILAR SÜRÜYOR

Gulbrandsen’in kale ağzından dışarıya vurması, Yusuf Sarı’nın vuruşunun üst direğe takılması Adana Demirspor’un şanssızlığıydı. Beşiktaş’ta oyuna sonradan giren Redmond ve Tayfur beklenen katkıyı veremedi. Siyah beyazlılar hücumda organizasyon ve üretkenlik sıkıntısı çekmeye devam ederken, mücadele gücünün yüksek olması sayesinde üç puanın sahibi oldu.

N'KOUDOU GİDEBİLİR

Maçı değerlendiren Şenol Güneş "Hem morale, hem puana ihtiyacımız vardı. Final paslarında sıkıntı var, çıkarken top kaybediyoruz, bunları aşmalıyız" diyen tecrübeli çalıştırıcı, "Transferde oyuncuların performansı belirleyici olacak. N'Koudou böyle oynarsa iyi ama ara transferde o da gidebilir, Redmond da öyle. Gidecekler demiyorum, performanslarına bakacağız" sözlerini kullanırken, "Samet Akaydın'ı, Onur Bulut'u, Ozan Tufan'ı beğeniyorum. Cengiz Ünder'i, Çağlar Söyüncü'yü beğeniyorum. Çok beğendiğim oyuncu var ama bunlar alınır, alınmaz... Samet'in başka bir takımla anlaştığı konuşuluyor" açıklaması yaptı.

Bu video da ilginizi çekebilir...

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...