Kartal üçlük oldu yağdı

Kartal üçlük oldu yağdı

SPOR Haberleri

Eurocup D Grubu'nda ikinci maçına çıkan Beşiktaş Integral Forex, normal süresi 78-78 biten maçta Zenit St Petersburg'u deplasmanda 90-86 mağlup etti.

Büyük heyecana sahne olan maçın üçüncü periyotunda 10 sayılık farkı yakalayan siyah-beyazlılar, üstünlüğünü maç sonuna yansıtamadı. Armstrong'un 5 faulle kenara gelmesiyle sıkıntıya düşen Beşiktaş, son topu Lofton'la sayıya çeviremedi ve karşılaşmanın normal süresi 78-78 berabere bitti. Uzatma bölümünde Lofton'la çok kritik üçlükler bulan siyah-beyazlılar, salondan 90-86 galip ayrıldı. Üç sayı çizgisinin gerisinden 15/29'lik yüzde yakalayan Beşiktaş'ta Lofton 32 sayıyla en skorer isim olurken, 21 sayıyı üçlüklerden buldu.

Pınar kendine geldi

Pınar Karşıyaka, Eurocup'ta PAOK mağlubiyetinin acısını deplasmanda Buducnost Voli'den çıkardı: 82-79. Maç boyunca zorlanan İzmir ekibi, Dixon'ın 23 sayısıyla galibiyete uzandı. Diebler ise 20 sayıyla galibiyete destek verdi. nbsp;

Banvit ikiledi
Avrupa macerasına H. Jarusalem galibiyetiyle başlayan Banvit, ikinci maçında deplasmanda Partizan'ı 77-61 mağlup ve 2'de 2 yaptı. Dragicevic 20 sayıyla maçın en skoreri olurken, Mejia 13, Rowland 11 sayı üretti. nbsp;





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...