Kartal halıya sardı

Kartal halıya sardı

SPOR Haberleri

İsmail Kartal’ın takımı Faty, Erdem (pen.), El Kabir’in golleriyle kazandı... Fener’in golü bile Erdem’den (k.k.) geldi... Slimani kırmızıyla atıldı... Maçın ardından Ali Koç, Cocu’yu görevden aldı...

EMİN ULUÇ

Ligin sarı-lacivert derbisinde Fenerbahçe, Ankaragücü’nü ağırladı. Anderlecht deplasmanından moralli dönen Fenerbahçe, beklenen patlamayı bu maçta yapmayı hedefliyordu. Oyun kurgusu ve oyuncu tercihleri ilk günden beri tartışılan Phillip Cocu, bu karşılaşmada da sürpriz hamleler yapmış, yılların tecrübesi İsmail Kartal ise eski takımına karşı çok daha doğru bir planlamayla sahaya sürmüştü öğrencilerini. Djedje’nin kendinden emin oyunu, El Kabir ve Kenan’ın bindirmeleri bunaltıyordu ev sahibini. Ankaragücü amacına 35’te ulaştı. Erdem’in kullandığı kornerde Harun boşa çıkarken, Kubilay’ın kafayla indirdiği topu arka direk dibinde Faty boş ağlara yuvarladı: 1-0.

Kadıköy’de hezimet
Yaşanan sakatlıklar sebebiyle iki stoperini birden değiştirerek ikinci yarıya başlamak da düşürmedi Ankara’nın gücünü. 50’de El Kabir’in sert şutunda Harun mükemmel bir kurtarışla takımı ayakta tutmaya çalıştı. Skrtel’in yakın mesafeden vuruşunda ise Korcan başarılıydı. 69’da Benzia’nın Djedje’ye ceza sahasındaki müdahalesinde VAR ‘penaltı’ deyince karara küfürlü itiraz eden Slimani kızardı, Benzia sarardı. Atışı kullanan Erdem, Harun ile meşin yuvarlağı ayrı köşelere yolladı: 2-0. Kadıköy’de kâbus El Kabir’in aşırtmasıyla devam etti: 3-0. 89’da Erdem’in kendi kalesine golü skoru 3-1’e taşıdı. Maç sonrası Ali Koç, Cocu’yu görevinden aldı.

Derbider Slimani!
F.Bahçe’de Slimani dün çok sinirliydi. Maçın hakemi Hüseyin Göçek’e sık sık çıkışan futbolcu A.Gücü’nün kazandığı penaltıda çok daha büyük bir tepki gösterince direkt kırmızı kartla oyundan atıldı. Cezayirli oyuncu G.Saray derbisinde cezalı duruma düştü.

Gönderildiğinde maçı yönetiyordu!
Maçı protokol tribününden hayli sinirli izleyen F.Bahçe Başkanı Ali Koç, 85. dakikada önce Sportif Direktör Daniel Comolli’nin yanına giderek Cocu’yu göndermeye karar verdiğini söyledi. Koç daha sonra protokoldeki yerine geri döndü ve maçın ardından karar açıklandı. 

Başına geldi!
F.Bahçe Başkanı Ali Koç, “Genk maçında Beşiktaş taraftarının tepkisini gördüm. Kendi taraftarımızın yaklaşımı çok farklı” açıklaması yapmıştı. Bu sözlerin üzerinden çok geçmeden sarı-lacivertli taraftarlar dünkü mağlubiyet üzerine kendi oyuncularını yuhaladı.

Bedelini ödedi
F.Bahçe Başkanvekili Semih Özsoy, “Yönetim kurulu kararıyla Cocu’yla yollarımızı ayırdık. Böyle gitmeyeceği bu mağlubiyetle iyice belgelenmiş oldu. Cocu baş sorumlu olarak bedelini ödemiştir. Hocayla ilgili gelişmeleri en kısa sürede sizlere bildireceğiz” açıklaması yaptı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...