Kart teklifi uçuk çıktı

Kart teklifi uçuk çıktı

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in önümüzdeki sezon Süper Lig'de uygulamayı düşündüğü 'Yeni sarı kart' teklifi birçok tartışmayı beraberinde getirdi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, önceki gün yaptığı açıklamada, çok sarı kart gören oyuncuyla az sarı kart gören oyuncu arasında bir fark olması gerektiğini vurgulamış, 4. sarı kartını görüp bir sonraki maçta cezalı duruma düşen futbolcunun bu cezasını önündeki iki maçtan birinde çekmesini teklif etmişti. Görüşlerini merak ettiğimiz futbol otoriteleri, bu uygulamanın bazı sıkıntıları beraberinde getireceğini aktarırken, ortaya önemli detaylar da çıktı.

1- Futbolcu ligin bitimine 1 hafta kala (33. hafta) cezalı duruma düşerse ne olacak?
2- 4. sarı kartı görüp cezasını ikinci maçta çekmek isteyen futbolcu, ilk karşılaşmada sakatlanıp, örneğin 2 hafta sahalardan uzak kalırsa ne olacak?
3- Cezasını yine ikinci maçta çekmek isteyen bir oyuncu, çıktığı ilk maçta kırmızı kart görürse ne olacak?
4- Ligin ilk yarısının bitimine 2 hafta kala cezalı duruma düşen futbolcu, tatile erken gitmek için cezasını ilk maçta çekmek isterse, kulüple karşı karşıya gelmeyecek mi?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...