Karşılaşmada olağanüstü güvenlik

Karşılaşmada olağanüstü güvenlik

SPOR Haberleri

Avrupa'da terörün gölgesi özel maçları bir bir iptal ettirirken, Türkiye- Yunanistan dostluk karşılaşması olağanüstü önlemler altında oynandı.

İstanbul'da alarma geçen polis, stat ve çevresinde önlemlerini üst düzeye çıkardı. Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ın yan yana izlediği karşılaşma öncesi görevli personel de dahil olmak üzere stat boşaltıldı ve tribünlerde köpeklerle arama yapıldı. Ardından Fatih Terim Stadı'na girenler didik didik arandı. Bu arada maçın başlangıcında Paris'te hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu. İki takım da sahaya kollarına taktıkları siyah bantla çıktı. 

HER NOKTADA ARAMA
4 bin polisin görev yaptığı gecede hakemlerden, basın mensuplarına kadar herkes uzun aramalar sonrası stat içine girebildi.

ÇANTALARA DETAYLI İNCELEME
Özellikle basın mensuplarının çantaları tek tek incelenirken, maç sonunda polise yansıyan şüpheli bir durumun olmaması yüz güldürdü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...