Karcemarskas dönemi bitiyor! Teni takımı...

Düzenleyen:
Karcemarskas dönemi bitiyor! Teni takımı...

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Boyko'nun ayrılması ihtimaline karşı Gaziantepspor'da forma giyen Karcemarskas'la görüştü, olumlu yanıt aldı.

Transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş önceliği kaleye verdi. Boyko ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken Siyah Beyazlıların Gaziantepspor'un kalecisi Karcemarskas'ı istediği iddia edildi.

ANTALYASPOR'LA ANLAŞMA YOK

Beşiktaş Gaziantepspor'un tecrübeli file bekçisi Karcemarskas'ı transfer etmek için harekete geçti. Gaziantepspor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan başarılı eldiven, anlaştığı iddia edilen Antalyaspor'la henüz bir anlaşma yapmadığını söyledi. Boyko'nun takımdan ayrılma ihtimalinin güçlenmesi üzerine yönetimin başarılı kaleciyle bir görüşme yaparak olumlu cevap aldığı ortaya çıktı. Teknik Direktör Şenol Güneş'in de Karcemarskas'ı istediği ve yönetime olumlu rapor verdiği belirlendi.

DEVLER LİGİ FAKTÖRÜ

Başarılı file bekçisinin Beşiktaş'ı Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması nedeniyle tercih ettiği ve görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...