Karaveli'ye güven geldi

Karaveli'ye güven geldi

SPOR Haberleri

Başkan Çebi'nin, gelecek sezon da teknik kadroyla devam edeceğini açıklaması Önder Hoca'ya ve takıma olumlu yansıdı. Kupa ve kalan maçlar için motivasyon yüksek.

MURAD TAMER

Altay galibiyetiyle moral bulan Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de üst sıralara tırmanmayı, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yoluna sonuna kadar devam etmeyi hedefliyor. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin, gelecek sezon da Önder Kraveli ile devam etmek istediğini açıklaması takıma olumlu yansıdı. Siyah beyazlılar ciddi eksiklere rağmen Altay karşısında bol pozisyona girdi ve üç puanın sahibi oldu. Önder Hoca'nın da öz güveni tavan yapmış durumda.

SONU KUPA OLSUN

Genç teknik adamın idmanlarda daha moralli olması sayesinde futbolcuların da sezona yeni başlamış gibi olmaları dikkat çekiyor. İkinci yarıda maç kaybetmeyen siyah beyazlılarda öncelikle amaç kalan maçlarda da bu istikrarı sürdürmek.Geçen sezon kazandığı Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde olan siyah beyazlılarda bu başarının tekrar sağlanması için yönetim, teknik heyet ve futbolcular kenetlenmiş durumda.

LARIN VE RIDVAN ZOR

Son oynanan Altay maçında sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyen Larin ve Rıdvan'ın, Sivas deplasmanına yetişmelerinin zor olduğu öğrenildi. Rosier ve Oğuzhan'ın sakatlıkları düzelirken, Pjanic ise kesin olarak forma giyemeyecek.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...