Karar Terim'in

Karar Terim'in

SPOR Haberleri

Ünal Aysal, Melo ve Wellington konusunda karar Terim'in dedi. Aysal, 'İki oyuncuyla da anlaşmaya yakınız. Hocamız hangisini isterse onu alacağız' diye konuştu.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Melo ve Wellington konusunda, "İki oyuncuyla da anlaşmaya yakınız. Hocamız hangisini isterse onu alacağız" diye konuştu nbsp;TFF İLE SAVAŞ KIZIŞACAK nbsp;G.Saray Başkanı Ünal Aysal, kadın voleybol takımının sponsoru Daikin ile yapılan imza töreninde çarpıcı açıklamalar yaptı. TFF'nin yabancı oyuncu statüsünü eleştiren Aysal, "Türk kulüplerinin yurtdışında temsili son derece zor, meşakkatli ve pahalı bir işlemdir. Biz kulüpler kendi renklerimizi ve ülkemizi dışarıda temsil etmeye çalışırken, öz veriyle çalışıyoruz. Bizim amacımız önümüzün açılmasıydı. Açılmadıysa yeni manialar getirilmeliydi. Ancak TFF önümüzü açma yerine yeni manialar getirdi. G.Saray tedbirleri alacaktır. Biraz zaman alabilir ama biz netice odaklıyız. Hiçbir şey hesaplanmadan yapılmaz" diyerek Yıldırım Demirören Federasyonu'nu devirmek için çalışacaklarını bir kez daha yineledi. nbsp;FENER'E TAVSİYEDE BULUNDUM
G.Saray'ın F.Bahçe aleyhine çalıştığı yönündeki sarı-lacivertli ekibin açıklamalarına da değinen Aysal, "Her şeyden önce bir dost tavsiyesinde bulundum. Daha evvel TFF'de çalışan ve şimdi G.Saray Yönetiminde bulunan 2 arkadaşımızla ilgili olarak 'F.Bahçe aleyhine çalışmalar yaptığı yönündeki duyumlar var' dediler. Bunu kullanmasınlar dedim. Kullanırlarsa da kendilerinin bileceği iş. UEFA çok iyi biliyor ki; bu arkadaşlarımız F.Bahçe aleyhine bir çalışma yapmadılar" diye konuştu. Aysal transfer konusunda ise "Transferde önceliğimiz ön liberodur. Bunun için Melo ve Wellington ile belli bir aşamaya geldik. Kararı hocamız verecek. Hangisini isterse, onu alacağız." dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...