Karabük'ün yıldızı LuaLua'dan Tolunay Kafkas'a sert tepki

Karabük'ün yıldızı LuaLua'dan Tolunay Kafkas'a sert tepki

SPOR Haberleri

Karabükspor'un yıldız oyuncusu Lomana LuaLua, Trabzonspor karşılaşmasının 64. dakikasında oyundan alınmasını tepki ile karşıladı.

Karabükspor'un yıldız oyuncusu Lomana LuaLua, Trabzonspor karşılaşmasının 64. dakikasında oyundan alınmasını tepki ile karşıladı. Trabzonspor ile Karabükspor arasında Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Avni Aker Stadı'nda oynanan mücadelede deplasman ekibi adına önemli bir olay yaşandı. Karabükspor'un yıldız oyuncusu Lomana LuaLua, karşılaşmanın 64. dakikasında teknik direktör Tolunay Kafkas'ın ilk değişiklik hakkını kendisini oyundan çıkararak Yiğit Gökoğlan'ı oyuna alması ile kullanması üzerine formasını kulübeye doğru fırlatarak, soyunma odasının yolunu tuttu. Bu sezon Karabükspor'un oynadığı 3 maça da ilk 11'de başlayan Kongolu oyuncu, maçların 2'sinde oyundan alınan isim olmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...