Karabükspor, İshak'ı Galatasaray'a verecek mi?

/ Kaynak: AA
Karabükspor, İshak'ı Galatasaray'a verecek mi?

SPOR Haberleri  / AA

Kafkas: 'İshak'ın adının transferde anılması bizi hiçbir şekilde rahatsız etmiyor. Aksine gurur veriyor. Bize bir teklif gelirse oyuncumuzun önünü açarız.'

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray'ın transferi için girişimde bulunduğu iddia edilen genç savunma oyuncuları İshak Doğan'ın önünü açmaya hazır olduklarını söyledi. Kafkas, İshak Doğan'la ilgili kendilerine şu ana kadar bir transfer teklifi gelmediğini belirterek, "İshak'ın adının transferde anılması bizi hiçbir şekilde rahatsız etmiyor. Aksine gurur veriyor. Bize bir teklif gelirse oyuncumuzun önünü açarız. Her futbolcu, Galatasaray, Beşiktaş veya Fenerbahçe'de oynamak ister. Bir teklif olursa kulübün menfaatleri doğrultusunda her oyuncumuz ayrılabilir" diye konuştu. Genç oyuncunun adının transfer söylentilerine karışmasından etkilenmeyeceğini anlatan Kafkas, "İshak'ın kafasının karışması konusunda hiçbir endişem yok. İshak aklı başında bir oyuncu. Transferin olacağı varsa olur. Biz zaten İshak'la ilgili gerekli şeyleri söylüyoruz. İshak gibi her oyuncumuzun önünü açmaya hazırız. Transfer olacaksa bizden tarafa bir problem yok" ifadelerini kullandı.
nbsp;- "Biz her şeye açığız"
Daha önce Galatasaray'dan kiralandığı açıklanan Kamerunlu savunma oyuncusu Dany Nounkeu hakkında konuşmak istemediğini vurgulayan deneyimli teknik adam, "İmza olmadan bir şey söylemek veya bir açıklama yapmak istemiyorum. Bu konuda yetkili arkadaşlarımız gerekli açıklamayı yaparlar. Biz sadece çalışmalarımıza devam ediyoruz" şeklinde görüş belirtti.
Tolunay Kafkas, devre arası transfer çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, "Biz de başka takımlarda oynayan futbolcuları transfer etmek istiyoruz. Herkes transfer yapmak istiyor ama hiçbir kulüp oyuncusunu bırakmaya yanaşmıyor. İki kulübün menfaatleri doğrultusunda bir takım takaslar olursa ve oyuncular bu işe 'evet' derse neden olmasın. Biz her şeye açığız" dedi.
Transferde 5 farklı bölgeye oyuncu baktıklarını kaydeden Kafkas, "Stoper, santrafor, kenarlara ve orta sahaya transfer yapmak için çalışıyoruz. Oyuncu transfer etmek istiyoruz ama bu çok kolay iş değil. Umarım istediğimiz oyuncular gelir ve biz de ikinci devreye daha sağlıklı gireriz" şeklinde konuştu.
- "ilk yarı performansından oldukça memnunum"
Tolunay Kafkas, kırmızı-mavili takımın ilk yarıda gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyledi.
İlk yarıyı hedefledikleri puanda kapattıklarını anlatan Kafkas, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Oyuncularımın ilk yarıda vermiş olduğu performanstan oldukça memnunum. İlk devreyi istediğimiz bir puanla kapattık. Maç başına 1,5 puan ortalamayla oynadık. İkinci devre de aynı ortalamayı tutturmak istiyoruz. Bu seneki hedefimiz, ligi ilk 10 arasında bitirmek. Devre arası transferlerimiz olacak. Bu transferlerin Kasımpaşa maçına kadar yetişmesini umuyorum. Kadromuzu, 4-5 oyuncuyla takviye etmeyi planlıyoruz. Bu konuda yönetim kurulunun çalışmaları devam ediyor. Umarım ikinci yarıda daha iyi bir Kardemir Karabükspor izlettiririz."
Ligde ikinci yarının çok zorlu geçeceğini savunan Tolunay Kafkas, ligden hangi takımın düşeceğiyle ilgili bir tahminde bulunamadığını aktardı. Kafkas, "Zorlu bir lig geçeceğine inanıyorum. Baktığımızda 'bu ligden şu takım düşer' diyebileceğimiz bir ekip yok. Puan tablosunda avantajlı olan takımlar ilerleyen haftalarda dezavantajlı duruma gelebilirler. Onun için biz temkinli olmak zorundayız" ifadelerini kullandı.
Kendisi açısında Fenerbahçe'nin ligin zirvesinde yer almasının normal olduğunu vurgulayan Tolunay Kafkas, "Kendi açımızdan baktığımızda ilk yarıda oyuncularımız beklentilerimizi karşıladı. Ligde takımlarının puan sıralamasında olması çok büyük sürpriz oldu. Fenerbahçe takımının, bu performansı göstermesinin çok doğru olduğunu görüyorum. Beklenen bir şeydi. Beklenmeyen Kayseri takımlarının aşağılarda kalmasıydı" şeklinde sözlerini tamamladı.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...