Karabükspor, amatör lige düştü, başkanı helva dağıttı

Düzenleyen:
Karabükspor, amatör lige düştü, başkanı helva dağıttı

SPOR Haberleri

Bir zamanlar Süper Lig, Avrupa'da mücadele etmiş olan Karabükspor'un TFF 3. Lig 3. Grupta ligin bitimine 9 hafta kala Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) düşmesi kesinleşti. Maç sonu Karabükspor Başkanı Mehmet Yüksel, takımının öldüğünü düşünerek helva dağıttı.

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları işçileri tarafından 1969 yılında kurulan Karabükspor, bir zamanlar Süper Lig'te mücadele etti. 2014-2015 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi temsil etme şansı da yakalayan Karabükspor'un 'mavi ateşi' söndü. Türk kulüpleri arasında parmakla gösterilen takım, yaşadığı ekonomik sıkıntılar ve belirsizlikler sonucu kapanmanın eşiğine geldi., profesyonel liglere veda etti.

TFF 3. Lig 3. Grup'un 25. haftasında sahasında konuk ettiği Kırıkkalespor’a 5-0 mağlup olan Karabükspor'un, ligin bitimine 9 hafta kala Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) düşmesi kesinleşti. Karabükspor Başkanı Mehmet Yüksel de tepkisini göstermek için maç sonu helva dağıttı.

Karabükspor, amatör lige düştü, başkanı helva dağıttı

"KINA YOLLADIM"

Başkan Yüksel, lgerçek taraftarlardan özür dileyerek "Bazı şeyleri konuştukça biz suçlu duruma düşüyoruz. Bugün bizim öldüğümüz gün. Bu işin arkasında başkaları var. Onlara da kına yaptırdım ve gönderdim. Bugün de helva dağıtıyoruz. Ölünün arkasından helva yenir. Karabükspor bundan sonra süper lig veya profesyonel liglerde olma şansı mümkün olmadığını görüyorum. Mahkemelik konular var ve biz bunun sonuna kadar takipçisi olacağız. Yönetimi toplayıp karar vereceğiz, devam mı ederiz, bırakır mıyız diye. 9 haftamız var ve bu maçlara çıkıp takımı sonuna kadar getireceğiz. Karabükspor kesin olarak artık düştü ve BAL liginde oynayacak. Bizle mi gider başkasıyla mı gider derneğin vereceği bir karar. İstifa gibi bir şeyimiz yok. Taraftarımız haklı olarak tepkili, haksız oldukları yer de var. Maçlarımıza niye gelmediler" şeklinde konuştu.

Karabükspor, amatör lige düştü, başkanı helva dağıttı

25 HAFTADA 1 PUAN ALDILAR

Batı Karadeniz temsilcisi, 25 haftada 1 puanla son sırada yer alıyor. 25 maçta 7 gol atan  kırmızı-mavili ekip, kalesinde ise 84 gol gördü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...