Kara Kartal'dan ya tamam ya devam!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kara Kartal'dan ya tamam ya devam!
SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Grupta son sırada yer alan siyah beyazlılar, ilk maçta 3-1 kaybettiği Norveç temsilcisini yenmek zorunda...

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu’nda son sırada yer alan Beşiktaş bu akşam tamam ya da devam maçına çıkıyor. Siyah beyazlılar 4. hafta maçında bu akşam Bodo-Glimt’i misafir edecek. Siyah beyazlılar iki hafta önce rakibiyle deplasmanda oynadığı maçı 3-1 kaybetmişti. Kritik maç öncesi Aboubakar’dan müjde geldi. Hastalığını tamamen atlatan Kamerunlu yıldızın bu akşam sahada olması bekleniyor.

ALTI EKSİK VAR

Aboubakar, bu akşamki karşılaşmada bir gol daha atarsa, 14 golle Beşiktaş’ın Avrupa kupalarındaki en golcü oyuncusu Oktay Derelioğlu’nun rekoruna ortak olacak. Öte yandan sakatlıkları devam eden Colley, Masuaku, Amertay ve Ghezzal ile UEFA listesine isimleri bildirilmeyen Umut Meraş ve Tayyip Talha da kadroda yer almayacak. Son idmanda ayağına darbe alan Rebic’in durumu ise bugün belli olacak.

AVRUPA'DA 240'INCI RANDEVU

Beşiktaş, Avrupa'da 240. kez sahneye çıkıyor. Siyah beyazlılar, Avrupa kupalarında çıktığı 239 müsabakada 90 galibiyet, 48 beraberlik ve 101 yenilgi yaşadı. Bu maçlarda 317 gol atıp, kalesinde 358 gol gördü.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...