Kanarya galibiyete hasret

Kanarya galibiyete hasret

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, İsviçre kampını iki mağlubiyet ve iki beraberlikle bitirdi.

Fenerbahçe, İsviçre kampının son hazırlık maçında Monaco ile 1-1 berabere kaldı. Mücadele Fransız ekibinin oyun olarak büyük üstünlüğüyle başladı. 5'te Falcao'nun kafası direkten döndü... Monaco art arta Lemar ve Saint-Maximin ile net fırsatları harcadı. Fenerbahçe'nin ilk tehlikesi ise 25'te geldi... Dirar'ın sağdan getirdiği topa Valbuena vurdu, kaleciye geçemedi. Van Persie, 50'de savunmanın arkasına sarktı, ancak vuruşunda kaleci Benaglio başarılıydı. 53'te sağdan Sidibe, ortaladı... Volkan Demirel, topu gerektiği gibi yumruklayamadı, direkten seken topu Lemar boş kaleye tamamladı: 0-1. Ardından Monaco atakları artarak sürerken, sahneye sürpriz bir isim çıktı. Ahmethan'ın düşürüldüğü pozisyonda frikiği kullanan Stoch, 78'de topu 90'a astı: 1-1... Aynı Stoch 1 dakika sonra bomboş pozisyonda topu kaleciye nişanladı. Fenerbahçe, İsviçre kampını iki beraberlik ve iki mağlubiyetle tamamlarken, rakip ağlara sadece iki gol gönderebildi.

EN BÜYÜK TRANSFER TARAFTARIMIZ OLUR!
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 90 dakika sonrası, "Taraftarlar transfer bekliyor ama şartlar var. Kulüp, bu şartlar dahilinde bir şeyler yapmak istiyor. Eljif ve Isla'nın aramıza katılmasını bekliyoruz. Oyuncuların saha içindeki verimliliğini artırmak ve özellikle taraftarı stada çekmek bizim için önemli. Fenerbahçe'nin en büyük transferi taraftarı olur. Takım 1.5-2 ay sonra hazır olur" değerlendirmesini yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...