Kaka siftah yaptı, ilk maçına çıktı

Kaka siftah yaptı, ilk maçına çıktı

SPOR Haberleri

Real Madrid kariyerini sonlandıran ve yeniden eski takımı Milan'a dönen Brezilyalı futbolcu Kaka, İtalyan ekibinin oynadığı hazırlık maçında forma giydi.

Transfer döneminin son gününde eski takımı Milan'a geri dönen Brezilyalı yıldız oyuncu Kaka, ikinci Milan kariyerinde ilk formasını bir hazırlık karşılaşmasında giyerken sahaya da kaptan olarak çıktı. Dünya Kupası Eleme Grubu maçları sebebiyle liglere verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Milan'da İsviçre İkinci Ligi takımlarından Chiasso ile bir hazırlık maçı oynadı. Bir yıldız olarak parladığı Milan'dan 2009/10 sezonunda 65 milyon euroya Real Madrid'e transfer olan Kaka, uzun süren transfer görüşmelerinin ardından tekrar eski takımına geri dönen Kaka da bu maçta sahaya kaptan olarak çıktı. İtalyan temsilcisi sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrılırken Kaka, 45 dakika oyunda kalırken yerini Niang'a bıraktı. Karşılaşmanın ardından İtalyan basınına açıklamada bulunan Brezilyalı yıldız, "Milan çok iyi görünüyor ve bugün oynamak benim için bir zevkti. Biraz maç eksiğimin olduğu görülüyor bu yüzden gelişmem gerekiyor ama bunu yapabilmek için gereken herşey sahibim. 31 yaşında geldim ve çok şey öğrendim. Artık pas tercihlerimi daha doğru yapıp daha az hatayla oynayabiliyorum" ifadelerini kullandı. Brezilyalı yıldız 2003/2004 sezonunda geldiği Milan'da tam 6 yıl oynadıktan sonra Real Madrid'e transfer olmuştu. Kaka, Milan kariyerinde 270 karşılaşmaya çıkarken 95 kez gol sevinci yaşadı. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...