Kadlec, Kartal'ın kapısından dönmüş

Kadlec, Kartal'ın kapısından dönmüş

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Aykut Kocaman'ın 2 yıldır yakından izleyip yönetime ismini verdiği Çek oyuncuyu 3 milyon euroya almamış.

Fenerbahçe'nin Bayer Leverkusen'den transfer ettiği Michal Kadlec'in transferinin perde arkası ortaya çıktı. Kadlec'in bağlı bulunduğu menajerlik şirketi Sports Invest'in önemli isimlerinden FIFA menajeri Mithat Halis, Radyospor'a yaptığı açıklamada Kadlec'i 2 yıl önce Kocaman'a önerdiğini söylerken, "Bayer Leverkusen'de sol bek, Çek Milli Takımı'nda Sivok'la birlikte stoper oynuyor. Aykut Hoca çok beğendi. Ben onu aslında Sivok ve Zapatocny'nin alındığı dönemde Beşiktaş'a getiriyordum. Ertuğrul Sağlam çok istedi; ama o dönem Beşiktaş'ta görev yapanlar (Sinan Engin) fiziği zayıf diye transferi engellediler. Sivok ile Zapatocny'ye 10 milyon euro verdiler" dedi.
BEŞİKTAŞ TARAFTARI ETKİLEDİ
Michal Kadlec'in futbolcu bir babanın oğlu olduğunu da hatırlatan Mithat Halis, "Ben onu Beşiktaş'a getirmeye ikna ettim. Beşiktaş taraftarından çok etkilendi. Zaten Türkiye'ye gelmeyi istiyordu. Kadlec'i daha Sparta Prag'dayken Beşiktaş'a 3 milyon euroya getiriyordum. O zaman 500-600 bin euro civarında bir paraya oynayacaktı" itirafında bulundu. Marsilya'nın Kadlec'i transfer etmek için çok uğraştığını da sözlerine ekleyen Mithat Halis, "Leverkusen, Marsilya'ya 2-3 defa ret cevabı verdi. Hatta Marsilya bir ara 10 milyon euroya kadar çıktı. Taiwo'yu sattıktan sonra çok istediler; ama alamadılar. F.Bahçe iki mevkide de oynayabilen çok iyi bir oyuncu transfer etti" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...