Kadlec ile Fenerbahçe'nin yolları ayrılıyor mu

Kadlec ile Fenerbahçe'nin yolları ayrılıyor mu

SPOR Haberleri

FIFA Menajeri Mithat Halis, Kadlec için, 'Teklif getirebilirsek onu bir başka takıma götüreceğiz' dedi.

Çek futbolcunun, Türkiye temsil haklarını elinde bulunduran FIFA Menajeri Mithat Halis, Radyospor'a konuk oldu ve "Kadlec yer bulabilirse devre arasında gidebilir. Sonuç itibariyle oynamıyor. Bu bir sıkıntı. Çek Milli Takımı'nın oyuncusu. Teklif getirebilirsek onu bir başka takıma götüreceğiz" dedi. Kadlec'le eski takımı Bayern Leverkusen ve Stuttgart'ın ilgilendiğini belirten Halis, "Net bir şey yok; ama bu takımlar ilgileniyor. Fakat Ersun Yanal da kendisini bırakmak istemiyor. Hoca takım içi rekabetin üst düzeyde olmasını istiyor. Sakatlık ya da ceza durumunda Kadlec hep hazır bir oyuncu" diye konuştu. Çek futbolcu ise ülkesinin basınına yaptığı açıklamada, "Daha önce yaşamadığım biçimde takımımın maçlarını televizyondan ya da tribünden izliyorum. Elbette içinde olmak istemediğim bir durum; ama hayatta daha kötü şeyler olduğunu söyleyerek kendimi teskin ediyorum" demişti.KEVIN KAMPL GELİR Mİ?
Fenerbahçe'nin gündeminde olduğundan bahsedilen Salzburg'ta forma giyen Kevin Kampl, son derece yetenekli olduğu ve orta sahada her bölgede oynayabildiğine dikkat çeken Halis, "Slovak Milli Takım'ında oynuyor, Alman yurttaşlığı var. Çok yetenekli bir oyuncu. Orta sahanın her bölgesinde oynuyor; ama Fenerbahçe'nin orta alanda çok oyuncusu var. Ayrıca yabancı kısıtlaması nedeniyle bazı oyuncularla yollarını ayıracak. Elbette belli bazı oyuncular takip ediliyor; ama bir yabancı transfer yapılmaz. Aksine gidecek oyuncular var. Yobo gidecek. Holmen oynamıyor, bu bir sorun. Dolayısıyla Fenerbahçe, yabancı transferinden ziyade, belli bazı yabancılarla yollarını ayırmanın planlarını yapıyor" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...