Kadlec: Derbide hedef 3 puan

Kadlec: Derbide hedef 3 puan

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Kadlec, Galatasaray derbisinden 3 puan ayrılmanın tek hedefleri olduğunu söyledi.

Kadlec, FB TV'ye açıklamalarda bulunarak Cumartesi günü oynanacak Galatasaray derbisini ve EURO 2016 elemelerinde alınan sonuçları değerlendirdi. Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nın formasını giyen başarılı futbolcu, kendileri için harika maçlar olduğunu belirterek, "3 maç çok güzel geçti. İlk maçımızı Hollanda ile kendi evimizde, Türkiye ve Kazakistan gibi iki zorlu deplasmanı geride bıraktık. 3 maçta 9 puan aldık çok başarılı bir dönem oldu bizim için. 3 maçı geride bıraktığımızda görüyoruz ki grupta lider pozisyonundayız. Belki de bizim için inanılmaz bir başarı oldu. Ama artık Milli Takım olarak önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Bir sonraki maçımız kendi evimizde İzlanda ile olacak, bizi zorlu bir maç bekliyor. Ama biz Fransa 2016'da olmak istiyoruz, bunun için de tüm çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm planlarımızı bu yönde kurmuş durumdayız. Ama yine de önümüzde kazanmamız gereken çok fazla maç var. Sadece 3 maçı geride bıraktık. Orada olabilmek için ne gerekiyorsa onu yapmak istiyoruz. 2016'da Fransa'da olabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.


"3 PUAN TEK HEDEFİMİZ"
Çek futbolcu, Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Galatasaray derbisi ile ilgili ise, "Hem bizim için hem de onlar için yılın önemli karşılaşmalarından biri olacağını düşünüyorum. Derbiler her zaman farklı özellikleri olan ve farklı geçen maçlardır. Biz oraya kazanmak için gidiyoruz. Geçtiğimiz hafta iyi bir takım ruhu ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Takım olduğumuzu gösterdiğimizi düşünüyorum. 10 kişi ile böyle zorlu bir maçı kazanmak kolay değildir diye düşünüyorum. Fakat biz bunu başardık bir arada kalarak birbirimize tutunarak bunu başardık. Şimdi önümüzde Galatasaray maçı var. Zorlu bir karşılaşma olacak ama bu maçtan da 3 puanla ayrılmak tek hedefimiz"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...