Kadlec, 3 yıl Fenerbahçe'de

Kadlec, 3 yıl Fenerbahçe'de

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Kulübü, Çek futbolcu Michal Kadlec ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Çek futbolcu Kadlec'in açıklamaları şöyle: "İsmim "Kadleç" diye okunuyor. Harika duygular hissediyorum. Çok güzel forma. Dünyaca ünlü büyük bir kulüpteyim. Ömer Toprak bana hiç düşünmeden 'Fenerbahçe'ye git' dedi. Diğer arkadaşlarım da 'mutlaka git dediler. Mücadeleci bir oyuncuyum, elimden gelenin en iyisini yapmak için burada, Fenerbahçe'deyim. Futbol oynamamada babamın çok büyük bir etkisi var. Tüm sporları severdim bana kendi kararımı verme özgürlüğü verdi. Defansın solu ve ortasında görev yapıyorum. Ancak kendimi sol bek olarak tanımlıyorum. Fenerbahçe büyük bir kulüp, teklif gelince bir an bile beklemedim. Burada olmam harika bir duygu. nbsp;


24 NUMARALI FORMAYI GİYECEK
"24 numarayı giymek istedim. Bayer Leverkusen'de de 24 numarayı giyiyordum. Fenerbahçe iyi bir takım, takım oyunu oynamayı başarabilen bir takım ve bu futbolda çok önemli. Futbol, golf, bisiklet, tenis hepsini yapan bir sporcuyum. Her genç gibi müzik dinlemeyi de çok seviyorum. Türkiye ligi maçlarını takip ediyorum. Fenerbahçe'nin Plzen maçını da izledim. Bu sezon hedefimiz ise mutlaka şampiyonluk. Sadece 2 tane kırmızı kart gördüm bu zamana kadar ama futbol bu her zaman kart görülebilir. Fenerbahçe'nin tüm hedeflerine ulaşmasına yardım edeceğimi buradan tüm taraftarlara duyuruyorum. Şükrü Saracoğlu Stadyumu güzel bir stadyum fakat taraftarlar çok daha güzel."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...