Kadınlar Play-Off Çeyrek final serisinde Beşiktaş'ı devirdi

Kadınlar Play-Off Çeyrek final serisinde Beşiktaş'ı devirdi

SPOR Haberleri

Potada kadınlarda play-off çeyrek final serisinde dün derbi heyecanı yaşandı.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, ligde normal sezonda iki maçta da yenildiği Beşiktaş'ı sahasında 92-62 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti. İlk periyodu 18-12 önde geçen sarı-lacivertliler ikinci çeyrekten itibaren farkı çift hanelere taşıdı. Soyunma odasına 42-28 önde giren Fenerbahçe, üçüncü periyotta Beşiktaş'ın farkı azaltma çabalarına 12-2'lik seriyle karşılık verince maç erkenden koptu: 92-62. Fenerbahçe'de Kuanitra 18, Zellous ile Bojovic 13?er, Tina Charles 11 ve Cansu Köksal 10 sayıyla oynadı. Beşiktaş'ta ise Morrison ve Hooper 13?er sayıyla maçı tamamladı. Seride ikinci maç yarın Beşiktaş Integral Arena'da oynanacak. nbsp;
Protokol isyanı
Beşiktaşlı yönetici Hakan Özköse ile siyah-beyazlı kulübün basketbol genel direktörü Yiğiter Uluğ karşılaşmayı bencin yan tarafında bulunan bölümde izledi. Uluğ, "Bize protokol tribününden yer verilmedi. Orası yönetiminmiş. Biz, misafirlerimizi nerede ağırlayacağımızı çok iyi biliyoruz. Kendileri bilir" ifadelerini kullandı.





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...