Kadın ve çocuklar 25 bin bileti bir saatte tüketti!

/ Kaynak: İHA
Kadın ve çocuklar 25 bin bileti bir saatte tüketti!

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor'un, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında yarın kendi evinde oynayacağı Torku Konyaspor maçına kadın ve çocuk taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Yeşil-beyazlı takımın cezası nedeniyle yarın Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı izleyecek olan kadın ve çocuklar 25 bin bileti bir saat içinde tüketti. Sabah saatlerinden itibaren maçın oynanacağı Atatürk Stadı ve bazı noktalar önünde uzun kuyruklar oluşturan kadın ve çocuklara kocaları da eşlik etti. Bazı erkek taraftarlar ise eşleri için bilet kuyruğuna girdi. Gişelerden her taraftara 3 bilet verilirken, biletlerin büyük bir kısmı tükendi. Genç, yaşlı herkesin girdiği bilet kuyruğunda zaman zaman renkli görüntüler yaşandı. nbsp;
Bursaspor'u her zaman desteklediklerini ifade eden bayan ve çocuk taraftarlar, "Biz her zaman tribünlerdeki yerimizi alıyoruz. Yarın da takımımıza büyük destek vereceğiz" dedi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...