Kadıköy'de Aziz Yıldırım ve İsmail Kartal istifaya davet edildi

Kadıköy'de Aziz Yıldırım ve İsmail Kartal istifaya davet edildi

SPOR Haberleri

2-0'la iyice gerilen sarı-lacivertli tribünler, Hasan Ali'nin oyuna girmesiyle patladı... Yedek kulübesine yabancı madde, Fernandao'ya bıçak atıldı

F.Bahçe'nin Bursaspor'a karşı oynadığı futbol ve aldığı yenilgi sinirleri gerdi. Özellikle takımın 2-0 geriye düşüp, Michal Kadlec'in kırmızı kartla oyun dışı kalması tribünün tansiyonunu çıkardı. Gerilimin zirve yaptığı an ise İsmail Kartal'ın yaptığı son değişiklik anında yaşandı. Takım 10 kişi kalmışken ve 2-0 gerideyken Raul Meireles'in çıkıp, Hasan Ali'nin oyuna sürülmesi tribünlerin büyük tepkisini çekti. Değişikliğin gerçekleştiği anda Fenerbahçe kulübesine yabancı madde atıldığı görüldü. Kısa bir süre sonra skorun Bursaspor lehine 3-0'a gelmesiyle tribünler resmen patladı. Tribünlerin bazı bölümlerinden "İsmail istifa", "Yönetim istifa" sesleri yükseldi.
Kartal özür diledi
Maç sonrası konuşan Kartal, "İlk maçta Bursa'da önemli bir avantaj elde etmiştik. Tabii ki evimizde 3-0 hoş değil. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz" derken, "Taraftarlarımız tepkisinde haklıdır. Başta ben olmak üzere hepimiz suçluyuz. Hasan Ali de unutulmasın, takımda banko oynayan 4 oyuncumuz sakattı. Hasan Ali'yi son ana kadar oynatmadım. O da sakatlanabilirdi, iki yerli bekimizi de riske atmak istemedim. Kadlec atılınca o bölgeden Bursa daha fazla gelmesin diye Hasan Ali'yi oyuna aldım" sözlerini kullandı. nbsp;
Kadıköy'de Aziz Yıldırım ve İsmail Kartal istifaya davet edildi

İyi ki yaralanan olmadı!..
Karşılaşmanın bitiş düdüğü sonrası protesto sesleri yükselerek devam ederken, sahaya atılan bir yabancı madde tüyleri diken diken etti. Bursasporlu oyuncular saha içerisinde sevindikten sonra çıkış tüneline doğru yöneldiğinde, tribünden Fernandao'ya bıçak fırlatıldı. Şans eseri yeşil-beyazlı futbolcu yaralanmadı. Bursalı oyuncular bıçağı yetkililere iletti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...