Kadıköy Panteri Daniel Pancu kimdir? Hayat hikayesindeki detay şaşırttı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kadıköy Panteri Daniel Pancu kimdir? Hayat hikayesindeki detay şaşırttı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın unutulmaz oyuncuları arasında yer alan Daniel Pancu'yu sizler için anlattık. Fenerbahçe derbisinde tarihe geçerek kaleye geçen Pancu'nun hayat hikayesindeki detaylar sporseverleri şaşırtıyor. İşte Daniel Pancu'nun hayat hikayesi...

Süper Lig'de Beşiktaş ve Bursaspor formalarını giyen Daniel Pancu, Türkiye'de Kadıköy Panteri olarak anılıyor. 2004-2005 sezonunda oynanan Fenerbahçe-Bşeiktaş derbisinde Oscar Cordoba'nın kırmızı kart görmesi ve sonrasında değişiklik hakkının olmaması nedeniyle kaleye geçen Rumen golcü, yaptığı kurtarışlarla dikkat çekmişti.

İkinci yarının son bölümlerinde kaleye geçen Pancu, Alex'in penaltı golüne engel olamasa da doğru bölgeye atlayarak son anda topu çıkaramamıştı. Karşılaşmayı birçok olumsuzluklara rağmen 4-3 kazanan Siyah-beyazlılar, Kadıköy'den 3 puanla dönmüştü. Pancu bir sonraki sezon Beşiktaş'ta 1 numaralı formayı giymişti. 

Fenerbahçe ile oynanan her derbide gündeme gelen Pancu, Kadıköy'de giydiği eldivenleri Türkiye'deki depremzedeler için bağışlamıştı.

DANIEL PANCU VE HAYAT HİKAYESİ

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...