Kad­lec'in Menajeri açıklama yaptı

Kad­lec'in Menajeri açıklama yaptı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de fazla forma şansı bulamayan Mic­ha­l Kad­lec'in menajeri Mit­hat Ha­lis, Çek oyuncunun devre arasında ayrılabileceğini söyledi.

Se­zon ba­şın­da Bun­des­li­ga eki­bi Ba­yer Le­ver­ku­sen'den trans­fer edi­len Çek sol bek Mic­ha­l Kad­lec'in Fe­ner­bah­çe ma­ce­ra­sı kı­sa sü­re­cek gi­bi. Faz­la for­ma şan­sı bu­la­ma­yan ve ya­ban­cı kon­ten­ja­nı ne­de­niy­le sü­rek­li tri­bü­ne çı­kan tec­rü­be­li oyun­cu­nun me­na­je­ri Mit­hat Ha­lis, fut­bol­cu­nun du­ru­mu­nu de­ğer­len­dir­di. Kad­lec'in dev­re ara­sın­da ay­rı­la­ca­ğı­nı kay­de­den Ha­lis, "Dev­re ara­sın­da gi­der; ben 'git­me' de­sem de gi­der. Çün­kü otur­du­ğu yer­den pa­ra ka­za­nacak biri de­ğil'' ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı. nbsp;"Av­ru­pa'da sol bek ara­yan ta­kım­lar bel­li, bun­la­ra Kad­lec'in es­ki ta­kı­mı Le­ver­ku­sen de da­hil'' di­yen Ha­lis, "Ege­men, Ca­ner, Al­ves gibi oyun­cu­la­rın form dü­zey­le­ri­nin se­zon so­nu­na ka­dar böy­le de­vam ede­ce­ği­nin ga­ran­ti­si yok'' ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı. Öte yandan Mic­hal Kad­lec'e dev­re ara­sı için iki Al­man ta­kı­mı B.Le­ver­ku­sen ve Stutt­gart'ın yanı sıra Fransa'nın güçlü ekibi Marsilya'nın da talip olduğu kaydedildi. Fe­ner­bah­ce'nin Por­te­kiz­li fut­bol­cu­su Ra­ul Me­ire­les, Spor To­to Sü­per Lig'de son da­ki­ka­lar­da ka­zan­dık­la­rı maç­la­rın ken­di­le­ri­ne güç ka­zan­dır­dı­ğı­nı bil­dir­di. Por­te­kiz­li yıl­dız, Fe­ner­bah­çe Ga­ze­te­si'nin 120. sa­yı­sın­da yer alan rö­por­ta­jın­da, maç­la­rın son bö­lüm­le­rin­de as­la pes et­me­dik­le­ri­ni be­lir­te­rek, "Ma­çın bi­tiş dü­dü­ğü­ne ka­dar des­tek­le­yen ta­raf­tar kit­le­miz var. Ma­çın son­la­rı­na yak­la­şı­lır­ken fut­bol­cu­lar ola­rak as­la pes et­mi­yo­ruz, o an­lar­da da­ha sa­kin ka­lıp ma­çı is­te­di­ği­miz­den do­la­yı son da­ki­ka gol­le­riy­le bir­çok ma­çı ka­zan­dık. Bu du­rum ta­bi­i ki bi­ze eks­tra güç ka­tı­yor. Bel­ki de şam­pi­yon­luk böy­le maç­lar­dan ge­çi­yor" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...