Kabusu anlattı: Bayılırken şampiyonduk, ayıldım herkes ağlıyor

Düzenleyen:
Kabusu anlattı: Bayılırken şampiyonduk, ayıldım herkes ağlıyor

SPOR Haberleri

Emre Belözoğlu, "2009-10 sezonunda oynadığımız maçın sonunda üzerime taraftar atladı, bayıldım. Ayıldığımda bir baktım herkes ağlıyor." dedi.

Emre Belözoğlu, Bursaspor'a ligin son haftasında kaybettikleri şampiyonluk hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu, maç sonu sevinç sırasında bayıldığını söylerken "Soyunma odasında ayıldığımda etrafımdaki herkes ağlıyordu'' dedi.

İşte o röportajın bir kısmı:

"BAYILIRKEN ŞAMPİYONDUK AYILDIM HERKES AĞLIYOR"

"2009-2010 sezonunda yaşadığımız, İnter'de de başıma gelmişti. O son maçla ilgili bir hikayem var; ben sahada bayıldım biliyor musunuz, anlatmış mıydım. 'Şampiyon olduk' diye taraftar üzerime atladı ve bayıldım. Soyunma odasına sedyeyle götürdüler. Yeni yeni ayılıyorum ama soyunma odasında anlamadığım bir sessizlik var. Gözlerimi açtım sağımda solumda ağlayan insanlar var. Bir an hâlâ baygınım rüya görüyorum sandım. Niye insanlar ağlasın, şampiyon olmuşuz. Ayıldım dedim ki; siz niye ağlıyorsunuz? Sağımda Guiza ağlıyor, solumda Aziz Başkan çok kötü.

"O YAŞADIĞIMIZI KOLAY ATLATAMADIK"

Dediler ki; Bursaspor şampiyon oldu. Nasıl Bursaspor şampiyon oldu! Şimdi böyle anlatıyorum da, o zaman ben de hüngür hüngür ağlıyordum. Hayatımda bir tramvayı en fazla bir gün yaşarım. Bir gün iki günde atlatırım, ama böyle 5-6 gün yaşadığım tramvaların bir tanesi de o sezondur. O yaşadığımızı kolay atlatamadık."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...