Kaan Ayhan geliyor! Beşiktaş uzun süredir uğraştığı transferi bitirmek üzere

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kaan Ayhan geliyor! Beşiktaş uzun süredir uğraştığı transferi bitirmek üzere

Spor Haberleri

Sassuolo ile yapılan görüşmelerde mutlu son yakın. Kiralık sözleşmesindeki madde siyah beyazlıların istediği gibi olursa imzalar atılacak.

Beşiktaş’ın uzun süredir kadrosuna katmak istediği Kaan Ayhan artık siyah beyazlı formaya çok yakın. Son iki sezondur her transfer döneminde Beşiktaş’ın gündemine gelen millî futbolcunun transferi, kulübü Sassuolo’nun yüksek bonservis talep etmesi sebebiyle gerçekleşmemişti. Sportif direktör Ceyhun Kazancı İtalya’ya giderek 28 yaşındaki oyuncunun transferini bitirme aşamasına geldi. Şenol Güneş’in de çok istediği Kaan, sezon sonuna kadar kiralanacak.

TERCİH BEŞİKTAŞ'IN

İtalyan ekibiyle yapılan görüşmelerde sona yaklaşıldı. Siyah beyazlılar, kiralık sözleşmesine “Üç milyon avro ödendiği takdirde bonservis Beşiktaş’ın olur” maddesi eklemeye çalışıyor. Yani sözleşmede zorunlu satın alma opsiyonu olmayacak, sezon sonunda tercih Beşiktaş’a kalacak. Sassuolo’nun bu konuda anlaşmaya yakın olması sayesinde transferin hafta başına kadar gerçekleşmesi bekleniyor. İtalya’da yılda 700 bin avro kazanan Kaan’ın ücretinin yarısını Beşiktaş karşılayacak.

ORTAYA YENİ ADAY

Orta saha takviyesi için çalışmalara devam eden Beşiktaş’ta gündeme yeni bir isim girdi. Ferencvaros forması giyen Aissa Laidouni için görüşmeler başladı. Macar kulübünün Tunuslu orta saha için 4,5 milyon avro istediği öğrenildi. MURAD TAMER'İN HABERİ

Bu video da ilginizi çekebilir...

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...