Juventus'un hocası, Galatasaray'ı aklından çıkaramıyor

Juventus'un hocası, Galatasaray'ı aklından çıkaramıyor
SPOR Haberleri

Juventus'un hocası Antonio Conte, Milan'ı 3-2 mağlup ettikleri mücadele sonrasında basın toplantısından Galatasaray ile oynadıkları mücadeleye de değindi.

Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte, İtalya Serie A'nın 7. haftasında Milan'ı 3-2 yendikleri mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu ve Galatasaray ile 2-2 berabere kaldıkları Devler Ligi mücadelesine de değindi.Milan karşısında iyi bir performans gösterdiklerini ve son dönemdeki performanslarının 'tokat' etkisi oluşturacak bir gelişmeye ihtiyaç duyduğunu vurgulayan İtalyan teknik adam, "Milan karşısında iyi bir performans gösterdik, ancak kendimizi geliştirmeliyiz. Şu anda kaleye gelen ilk şutu yiyoruz, bu kötü olan şansımızı gösteriyor ve aynı zamanda da hata yaptığımıza işaret ediyor. Bu durumu bir süredir yaşıyoruz, uyanmak için bir tokata ihtiyacımız vardı. Milan'a karşı çılgın bir maç oldu, Milan'ın 20. saniyede gol attığını neredeyse farketmedim. Güçlü Milan karşısında tekrar ayaklarımızın üzerinde iyi bir şekilde durduk." ifadelerini kullandı.

"G.SARAY KARŞISINDA ETKİLİ DEĞİŞİKLİKLER YAPTIM"
Sarı-kırmızılılar karşısında yaptığı değişikliklerin doğru olduğunu düşündüğünü belirten Conte, beraberlik sonrasında hamlelerinin önemini yitirdiğini söyleyen Conte, "Galatasaray karşısında etkili değişiklikler yaptığımı düşündüm, fakat sonrasında beraberlik golünü kalemizde görünce herkes korkunç bir karar verdiğimi söyledi. Bunların hepsi sonuçlara dayalı ki gelişmekte olan bir takım bunun ötesini düşünmeli. Giovinco sonunda skoru belirleyen bir gol attığı için mutluyum. Onun için mutluyum, çünkü Juve taraftarlarından çok fazla eleştiri almıştı. Bu adil değil, çünkü o da diğer forvetlerimiz kadar iyi ve desteğe ihtiyacı var. Umarım taraftarlar ile arasındaki ilişki bu golü sonrasında gelişir" diye konuştu.
Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. maçında Juventus, Galatasaray karşısında 1-0 geriye düşmesi sonrasında 2. yarıda Isla ve Llorente'yi oyuna sürmüştü.
(Sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...