Juventus'u çileden çıkaran hakem kızağa çekildi

Juventus'u çileden çıkaran hakem kızağa çekildi

SPOR Haberleri

Real Madrid ile Juventus arasında oynanan maçın hakemi Manuel Grafe'ye büyük karşılaşmalarda görev verme konusunda geri adım attı.

UEFA, Galatasaray'ın da yer aldığı Şampiyonlar Ligi B Grubu'nun 3. haftasında Real Madrid ile Juventus arasında oynanan maçın hakemi Manuel Grafe'ye büyük karşılaşmalarda görev verme konusunda geri adım attı.Santiago Bernabeu Stadı'nda Real Madrid'in 2-1'lik galibiyeti ile biten karşılaşmada Grafe'nin maçın sonucunu etkileyecek derecede tartışmalı kararlara imza atması, Juventus tarafını çileden çıkardı. Cristiano Ronaldo ile omuz omuza mücadele eden Giorgio Chiellini'ye doğrudan kırmızı kart gösteren Grafe, bu pozisyonu yüze dirsek atılması sonucunda mutlak gol şansını engellemek olarak yorumladı.Tuttosport'un haberine göre UEFA Hakem Komitesi, yaptığı performans değerlendirmesinde Grafe'ye çok zayıf bir puan verdi. Eski FIFA hakemi Graziano Cesari, bunun UEFA'nın Grafe'yi Real Madrid-Juventus gibi önemli maçları yönetmek için yeterli görmediği anlamına geldiğini ifade etti.Cesari, "Turnuvadan ihraç edilme gibi bir protokol yok ama büyük bir ihtimalle O'nu Şampiyonlar Ligi grup aşamasından sonraki maçlarda görmeyeceğiz. Hatta grup aşamasında bile , daha alt seviyedeki maçlarda görev yapmasına izin verilecek" dedi.Bu sezon 11 resmi maç yöneten 40 yaşındaki hakem, 6 sarı kart ve 5 kırmızı kart gösterirken, 5 kez de penaltı kararı verdi. Grafe, geçtiğimiz sezon ise 31 maçta düdük çalarken, 15 futbolcuyu oyundan atıp, 144 kez kart çıkarmak için elini cebine götürdü.
nbsp;(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...