Juventus, Vital'in sözleşmesini uzatacak

/ Kaynak: AA
Juventus, Vital'in sözleşmesini uzatacak
SPOR Haberleri  / AA

İtalya Serie A ekiplerinde Juventus, Şilili orta saha oyuncusu Arturo Vital'ın sözleşmesini iki yıllığına uzatmak istiyor.

İtalya Serie A ekiplerinde Juventus, Şilili orta saha oyuncusu Arturo Vital'ın sözleşmesini iki yıllığına uzatmak istiyor. nbsp;Kulübün resmi sitesinde alan haberde, transfer sezonunun gözde oyuncularından Vital'in sözleşmesinin 2 yıl uzatılmak üzere olduğu belirtildi. nbsp;Juventuslu yönetici Giuseppe Marotta, "Avrupa'nın büyük kulüpleri oyuncumuzla ilgilendi. Yakın zamanda, Vidal'in kontrat süresini uzatacağız ve bu ekonomik açıdan oyuncumuz için tatmin edici bir anlaşma olacak" ifadesini kullandı. nbsp;Transfer sezonunda Real Madrid'in Güney Amerikalı oyuncuyu kadrosuna katmak için uğraş vermesine rağmen Vital'in Juventus'ta kalmayı tercih ettiği öne sürülmüştü. nbsp;Siyah beyazlı ekibe iki sezon önce Bayer Leverkusen'den gelen ve ortaya koyduğu performansla Avrupa'daki önemli kulüplerin dikkatini çeken 26 yaşındaki Şilili oyuncunun yeni sözleşmesinin ardından yılda 5 milyon avro kazanması bekleniyor.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...