Juventus ile Real Madrid dev kupa için kapışıyor

Düzenleyen:
Juventus ile Real Madrid dev kupa için kapışıyor

SPOR Haberleri

Galler’in başkenti Cardiff’te oynanacak Şampiyonlar Ligi finalini Alman Felix Brych yönetecek

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı kupasının sahibi, İtalyan temsilcisi Juventus ile İspanyol ekibi Real Madrid arasında bu gece oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin ardından belli olacak. Galler’in başkenti Cardiff’teki Ulusal Stadyum’da oynanacak karşılaşma, 21.45’te başlayacak. Karşılaşma TRT 1’den canlı olarak ekranlara gelecek. Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımı Real Madrid, 15. finalinde 12. şampiyonluğunu elde etmeye çalışacak. Juventus da 9. defa finale kaldığı turnuvada 3. kez şampiyonluğuna ulaşmanın hesaplarını yapıyor. Final karşılaşmasında Alman hakem Felix Brych düdük çalacak.

Juve’nin kozu Higuain
Juventus, Şampiyonlar Ligi’nde finale kadar yenilgisiz geldi. Arjantinli oyuncu Gonzalo Higuain, Devler Ligi’nde attığı 5 golle Zebraların en golcü oyuncusu oldu. Eski bir Real Madridli olan Higuain, Juventus’un en büyük kozlarından biri olacak.

Ronaldo krallık peşinde
Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final maçlarında Bayern Münih’e 5, yarı final maçlarında da Atletico Madrid’e 3 gol atan Ronaldo, gol sayısını 10’a çıkardı. Ronaldo finalde atacağı gollerle 11 gollü Messi’yi geçip krallık tacını takmak istiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...