Juan Mata'nın ilk gol sevinci... "Mata"dor'dan Galatasaray taraftarına hediye

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Juan Mata'nın ilk gol sevinci... "Mata"dor'dan Galatasaray taraftarına hediye

SPOR Haberleri

Galatasaray taraftarlarının takımdaki en sevdiği isimlerden biri olan İspanyol yıldız Juan Mata, yeni takımındaki ilk golünü Karagümrük deplasmanında attı. 34 yaşındaki futbolcu Türk halkının 29 Ekim'ini kutlamayı da ihmal etmedi.

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Galatasaray deplasmanda karşı karşıya geldiği Fatih Karagümrük’ü 2-0 mağlup etti. Mücadelenin 85. dakikasında İspanyol futbolcu Mata takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

Yaz transfer döneminde takıma katılan 34 yaşındaki futbolcu, bu golle sarı-kırmızılı forma ile ilk gol sevincini yaşadı. Maça 11’de başlayan deneyimli futbolcu 75. dakikada Dries Mertens’in yerine oyuna dahil oldu. Juan Mata bu müsabaka ile birlikte 3. resmi karşılaşmasını oynadı.

TARAFTARLARA HEDİYE ETTİ

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Mata şunları söyledi:

"İlk golümü attığım için çok mutluyum. 2-0 olduğu için de maçı da kazandık anlamına geliyordu. O yüzden de çok mutlu oldum. Taraftarlar sıkıntı anlarımızda da yanımızda. Bu gol onlar için, onlar için attım bu golü."

"Galatasaray taraftarı, beni çok iyi kucakladı. Türk halkı da beni çok iyi karşıladı. Burada olmaktan çok mutluyum. 29 Ekim çok önemli bir gün, umarım Türkiye güzel bir gün geçirir."

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1586074936908521477

7 DEPLASMAN 4 GALİBİYET

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Galatasaray, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Fatih Karagümrük ile karşılaştı. Bu mücadele ile birlikte sarı-kırmızılılar ligde 7. deplasman mücadelesine çıktı. Maçtan galip ayrılan Cimbom, bu sonuçla 4. dış saha galibiyetini elde etti. Aslan geride kalan müsabakalarda ayrıca 2 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...