Juan Mata'dan Manchester United - Galatasaray açıklaması! İspanyol yıldız 'keşke' dedi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Juan Mata'dan Manchester United - Galatasaray açıklaması! İspanyol yıldız 'keşke' dedi

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Geçen sezon Galatasaray ile Süper Lig şampiyonluğu yaşadıktan sonra Japonya'nın Vissel Kobe takımına transfer olan Juan Mata, bu akşam oynanacak Manchester United maçını değerlendirdi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında Manchester United ile deplasmanda karşılaşacak.

Bu akşam oynanacak mücadele öncesi iki takımın da formasını giyen Juan Mata, Manchester United'in resmi sitesine konuştu.

Kariyerine Japonya'nın Vissel Kobe takımında devam eden İspanyol yıldız,

Juan Mata'dan Manchester United - Galatasaray açıklaması! İspanyol yıldız 'keşke' dedi

JUAN MATA'DAN MANCHESTER UNITED - GALATASARAY MAÇI AÇIKLAMASI

Kurayı gördükten sonra çok mutlu olduğunu açıklayan Juan Mata, "Kurayı ve maçı görünce 'keşke orada olup Galatasaray'la Old Trafford'a geri dönme deneyimini yaşayabilseydim' dedim ama çok mutlu oldum çünkü Türkiye'deki arkadaşlarıma Old Trafford gibi efsanevi bir statta oynayarak benzersiz bir deneyim yaşayacaklarını söyledim" ifadelerini kullandı.

MATA: GALATASARAY'IN HARİKA BİR KADROSU VAR

Galatasaray'ın hafife alınmaması gerektiğini ve iyi bir takım olduğunu belirten Mata, "Harika bir kadroları var. Eğer tek tek incelerseniz bu sezon önemli liglerden çok sayıda önemli futbolcunun oraya gittiğini görürsünüz" dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...