Joshua King'in İstanbul'a geliş tarihi belli oldu! Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Premier League'den...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Joshua King'in İstanbul'a geliş tarihi belli oldu! Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Premier League'den...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe aradığı santrforu Premier League'de buldu. Sarı-Lacivertliler bir süredir görüşme halinde olduğu Norveçli golcü Joshua King'le el sıkıştı. 30 yaşındaki yıldızın İstanbul'a geliş tarihi de belli oldu.

 Watford'dan ayrılan King, imza atmak için en geç Cuma günü İstanbul'da olacak ve 2+1 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Fenerbahçe taraftarları Norveç'ten Sörloth'u beklerken Joshua King geldi. Norveç Milli Takımı formasını 62 kere giyen yıldız isim bir ara Manchester United'la anılmıştı.

Geçen sezon Everton'dan Watford'a transfer olan King, Londra ekibi küme düşerken 33 maçta forma giymiş ve 8  gole katkıda bulunmuştu.

BERISHA'NIN YERİNE ALINDI

Joshua King, Fenerbahçe'nin nihai forveti değil... Teknik direktör Jorge Jesus, Berisha'nın satılmasını ve asıl istediği santrforun getirilmesini istedi.

Geçen yaz Salzburg'dan büyük umutlarla alınan ve bonservisine 5 milyon euro ödenen Mergim Berisha'ya Mainz talip oldu. Bundesliga ekiBonservisi elinde olan King ise bedavaya geldi.

Yani, istemediği golcüden geçen sezon ödediği bonservisi geri alacak olan Fenerbahçe, "2. golcü"sünü bedavaya getirdi.1.87 boyundaki Oslo doğumlu futbolcunun vücudundaki dövmeler ve siyasi anlamları sosyal medyanın dilinde...

Güney Afrikalı lider Nelson Mandela, Amerikalı sivil haklar aktivisti Martin Luther King Jr ve Bob Marley dövmeler arasında...bi 24 yaşındaki futbolcu için 4 milyon euro önerdi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...