Joshua King: Kariyerimde oynayacağım en büyük camia Fenerbahçe diyebilirim

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Joshua King: Kariyerimde oynayacağım en büyük camia Fenerbahçe diyebilirim

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe’nin Watford’dan kadrosuna kattığı Joshua King, sarı-lacivertli takımda kariyerinin en başarılı sezonunu geçirmek istediğini söyledi. King, "Ben buraya tatil yapmak için değil başarmak için geldim. Bunun için mutluyum, verdiğim karardan dolayı yüzde 1 şüphem yok. Kariyerimde oynayacağım en büyük camia Fenerbahçe diyebilirim" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin yeni sezon hazırlıkları kapsamında 2 yıllık sözleşme imzaladığı forvet Joshua King, Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe’ye transferi için mutlu olduğunu aktaran golcü futbolcu, "Benim açımdan ilk günlerim harika geçti. Buraya geleli yeni olmuştu. Takımdaki herkes tarafından çok iyi karşılandığımı söyleyebilirim. Dolayısıyla bu beni mutlu etti. Antrenmanları da sıkı şekilde sürdürüyoruz. Yüksek seviyeler için sıkı çalışmak lazım. Bu forma ile ilk maç için sabırsızlanıyorum. Önümüzdeki haftaları bekliyorum" dedi.

Oğlunun Fenerbahçe formasıyla bulunan fotoğrafının sorulması üzerine Joshua King, şu ifadelere yer verdi:

"Norveç’teki en iyi arkadaşım, 8 yaşından bu yana tanıdığım arkadaşım Türk. 3-4 yıl önce oğluma Fenerbahçe forması hediye etmişti. Bana bir gün inşallah bir gün Fenerbahçe’de oynayacağımı söyledi. O da Fenerbahçeli. Ben de buradayım. Bu istek gerçekleşmiş oldu. Burada olduğum için mutluyum. Çok büyük camiada olduğumu söyleyebilirim. Kariyerimdeki en büyük camia diyebilirim. Manchester United’da çok süre alamadığım için oynamış olduğum, oynayacağım en büyük camia diyebilirim. En iyi arkadaşım Türk ve iyi bir Fenerbahçeli. Benim açımdan mutluluk verici ve ben de bir baskı da uyandırıyor. Eğer kötü oynarsam arkadaşım beni mahvedecek."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...