Josef de Souza'dan dar gelirli ailelere yardım

Josef de Souza'dan dar gelirli ailelere yardım

SPOR Haberleri

Kasımpaşa'da kapı kapı gezen Brezilyalı yıldız, dar gelirli ailelere yardımda bulundu.

Beşiktaş'ta gösterdiği performansıyla siyah beyazlı taraftarların sevgilisi hâline gelen Josef de Souza, alkışlanacak bir harekete imza attı. Brezilyalı yıldız oyuncu, eşi ile Danielle Araujo birlikte, Kasımpaşa Mahalle Muhtarı’yla iş birliği yaparak, civardaki dar gelirli ailelere Ramazan kolisi dağıttı. Josef de Souza'nın ramazan ayı boyunca fırsat buldukça yardımlara devam edeceği öğrenildi.

BEŞ YIL DAHA OYNARIM

Öte yandan ülkesinin basınına konuşan Brezilyalı yıldız  "Açıkça söylemek gerekirse Suudi Arabistan'a para kazanmak için gittim. Şu an Beşiktaş'ta mutluyum. Yakın zamanda futbolu bırakmak gibi bir niyetim de yok. En az beş yıl daha futbol oynamak istiyorum. Bunun için özel çalışıyorum. Şahsi bir fizyoterapistim var. Kaç sene daha Türkiye'de kalırım bilmiyorum. Zaman gösterecek" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...