Josef de Souza, sportmenliğe aykırı hareketten PFDK'ya sevk edildi!

Düzenleyen: / Kaynak: AJANSLAR
Josef de Souza, sportmenliğe aykırı hareketten PFDK'ya sevk edildi!

SPOR Haberleri  / AJANSLAR

MKE Ankaragücü-Beşiktaş maçında sahaya inen bir taraftar Salih Uçan'a tekme attı. Olayın hemen ardından araya giren Josef de Souza da taraftara müdahalede bulundu. Bu hareketi sonrası hakem Souza'ya kırmızı kart gösterdi. Az önce gelen son dakika haberine göre de Josef de Souza, PFDK'ye sevk edildi.

Ankaragücü-Beşiktaş maçının sonunda yaşanan olayların ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Josef de Souza'yı  PFDK'ya sevk etti. Ankaragücü taraftarının sahaya girip futbolculara saldırmasının ardından takım arkadaşlarını korumak için taraftara müdahalede bulunan Souza, hakem tarafından kırmızı kart görerek maçtan atılmıştı. Beşiktaşlı futbolcu Josef de Souza, tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildi. 

TFF'den yapılan açıklamada, Süper Lig'in 5. haftasında oynanan MKE Ankaragücü-Beşiktaş maçının ardından yaşanan olaylarda kırmızı kart gören 33 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle PFDK'ye sevk edildiği belirtildi.

Açıklamada, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Ümraniyespor, Trabzonspor, Medipol Başakşehir, Giresunspor, Hatayspor, Adana Demirspor, MKE Ankaragücü ve Galatasaray'ın çeşitli gerekçelerle disipline gönderildiği aktarıldı.

Spor Toto 1. Lig'den ise Tuzlaspor, Erzurumspor FK, Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor, Sakaryaspor ve Yılport Samsunspor'un disiplin ihlalleri sebebiyle PFDK'ye sevk edildiği kaydedildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AJANSLAR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...