Josef de Souza devre arasında Beşiktaş ayrılabilir! Brezilya'dan flaş iddia

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Josef de Souza devre arasında Beşiktaş ayrılabilir! Brezilya'dan flaş iddia

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta devre arası transfer dönemi sürprizlere gebe... Dele Alli'yle yolları ayırıp yerine teknik direktör Şenol Güneş'in istediği bir orta saha transferi yapmayı planlayan Siyah-Beyazlı yönetim, Josef de Souza'ya Brezilya'dan gelen cazip teklifler sonrası planlarını gözden geçirmek zorunda kaldı.

Beşiktaş'ta "sakatlığı" nedeniyle Kasımpaşa maçında forma giyemeyen Josef de Souza'nın devre arasında ülkesine dönmesi bekleniyor. Brezilya basını, 33 yaşındaki orta saha için Brezilya Serie A'dan taliplerin olduğunu yazdı.

Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Josef de Souza'nın 1 yıl uzatma opsiyonu bulunuyor. Ancak Siyah-Beyazlı yönetim şimdilik bu opsiyonu kullanmayı düşünmüyor.

Bu sezon sakatlıklarla mücadele eden ve geçmiş performanslarının uzağında kalan Josef, Süper Lig'de 9 maçta forma giyebildi.

https://twitter.com/Besiktas/status/1613132519762690049

AYRILMAK İSTİYORUM DEMİŞTİ

Brezilyalı futbolcu, ligin 5. haftasında oynanan Ankaragücü maçının sonunda yaşanan olayların ardından açıklamalarda bulunarak Türkiye'nin güvenli olmadığını ve ülkesi Brezilya'ya dönmek istediğini söylemişti.

2020-21 sezonunda Suudi ekibi Al Ahli'den siyah-beyazlılara transfer olan Josef, Beşiktaş ile 87 maçta sahaya çıktı. Sambacı, kaptanlığa kadar yükseldiği Beşiktaş'ta 3 kupa kaldırdı.

Josef de Souza devre arasında Beşiktaş ayrılabilir! Brezilya'dan flaş iddia

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...