Jose Mourinho'dan çarpıcı açıklama!

/ Kaynak: DHA
Jose Mourinho'dan çarpıcı açıklama!

SPOR Haberleri  / DHA

Jose Mourinho'nun Chelsea forvetini aşağılayan sözleri bir Fransız kanalında yayınlanarak gündeme damgasını vurdu.

Mourinho'nun "Chelsea'de gol atacak oyuncu yok" sözleri spor gündeminde geniş yer buldu. Daily Mail gazetesi verdiği geniş haberde Fransız Televizyonu Canal+'ın 17 Şubat'ta İsviçre'de gizlice çektiği film haberine dikkat çekti.
ETO'O NUN GERÇEK YAŞINI KİM BİLİYOR? nbsp;
Jose Mourinho saat yapıcısı Hublot ile konuşurken Chelsea'de gol atacak oyuncu olmadığını açıklayıp, "Benim forvet oyuncuları gol atamıyorlar. Samuel Eto'nun gerçek yaşını kim biliyor? Belki de 35 yaşında" diyerek esprili bir açıklama yaptı. nbsp;
HEDEFİ FALCAO
Bu yıl Premier Lig'de 4 gol atan Fernando Torres'den de memnun görünmeyen Jose Mourinho, geçen yıl Porto'dan 50 milyon sterline Monaco'ya geçen Kolombiya'lı Falcao'yu transfer etmek istediğini söyleyerek "Falcao'nun iyi bir kulübe geçmeye ihtiyacı var" dedi.
NÜKLEER DROGBA NASIL UNUTULUR!..
Jose Mourinho Isvicre'de TV gafini yaptiktan sonra Premier Lig'de Everton'a karşı oynadıkları maçta John Terry takımın tek golünü atınca çok şaşırdı ve Terry icin "nükleer" tanımını yaptı. The Times Gazetesi; Chelsea'nin zaferini iki yaşlı futbolcusu John Terry ve Frank Lampard'a borçlu olduğunu yazarken bu nükleer kelimesini Chelsea'de en çok hak eden futbolcunun Drogba Didier olduğuna dikkat çekti ve Fildişili futbolcunun yaklaşık 10 yıl Chelsea'ye ham güç verdiğini vurguladı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...