Jose Mourinho kendini kral ilan etti

Jose Mourinho kendini kral ilan etti

SPOR Haberleri

Real Madrid'in eski teknik direktörü Jose Mourinho, La Liga ekibinin tarihinde görev yapmış en başarılı teknik adamın kendisi olduğu iddiasında bulundu.

Teknik adamlık kariyerini İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'de devam ettiren Jose Mourinho, kendisini geçtiğimiz 3 sezon çalıştırdığı Real Madrid'in en iyi teknik direktörü olarak ilan etti.Chelsea'deki ilk döneminde bir sezonda 95 puan toplayarak şampiyonluğa ulaşan Mourinho, bu konuya yönelik yaptığı açıklamalarla yine bir anda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Portekizli futbol adamı kendisini şu sözlerle ifade etti: "Real Madrid'in tarihindeki en iyi teknik direktör benim. 100 puan, 121 gol ve olabilecek en üst seviyedeki Barcelona'ya karşı şampiyon olabilmek benzersiz. Bu defansif bir takım değildi. Benim 'Chelsea'm de öyle değil. Bu defalarca tekrar edilen bir yalan ve bazen gerçek olarak algılanıyor. Benim takımlarım kazanmak ve domine etmek için kurulmuştur. Benim takımlarım harikadır. Benim takımlarım en çok gol atma rekorlarını elinde bulundurur. Rekorlar Ligi'nin şampiyonuyum. Bu, benim tarihteki yerim."
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...