Jose Mourinho, 'Drogba gibi bir oyuncum yok'

Jose Mourinho, 'Drogba gibi bir oyuncum yok'

SPOR Haberleri

Norwich City karşısında deplasmanda 3-1'lik galibiyete imza atan Chelsea'nin teknik direktörü Mourinho, Drogba gibi bir oyuncuyu aradıklarını ima etti.

İngiltere Premier Ligi'nin 7. hafta maçında deplasmanda Norwich City önünde 3-1'lik skorla galip gelen Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho, karşılaşma sonrasında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Başka takımların oyun tarzlarını kopyalamanın kendilerine bir şey kazandırmayacağının altını çizen Mourinho, yaptığı genel değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: "Bence, gereken oyuncuların yokluğunda bir başka takım gibi oynamak aptalca. Ben 100 puan toplayarak La Liga'da şampiyonluğa ulaşırken, takımım Barcelona'nın oyun tarzında bir futbol sergilemedi. Eğer bir başkasının oyun tarzını kopyalamayı denerseniz, taklit etmeye çalıştığınız takımla aynı seviyeye gelemezsiniz. Bu nedenle elinizdeki oyunculara uyacak en iyi oyun tarzını uygulamaya ihtiyaç duyarsınız. Ben Ivanovic'e topu ceza sahasına atma dediğimde ne söylediğimi biliyorum, çünkü Drogba gibi bir oyuncum yok. Biz oyunun büyük bir kısmında sahanın hiçbir yerinde oyunu tutamıyoruz ama oyuncularımın gücü üzerine kurulan bir oyun tarzına ihtiyacımız var. Kendinizi çok zeki kurgulayamazsınız, çünkü ahmak görünmeye başlarsınız." (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...