Jorge Jesus'un yeni takımını duyurdular! Yıllık 10 milyon euro kazanacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Jorge Jesus'un yeni takımını duyurdular! Yıllık 10 milyon euro kazanacak

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Jorge Jesus'un Suudi Arabistan'a gideceği iddia edildi. Portekizli hocanın Başakşehir ile oynanacak Türkiye Kupası final maçından sonra veda edeceği konuşuluyor.

Fenerbahçe'de bu akşam oynanacak Galatasaray derbisi Jorge Jesus açısından kritik öneme sahip.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Portekizli hocayla devam etmeyi düşünmeyen Ali Koç'un Vincenzo Montella, Mirceau Lucescu ve Abdullah Avcı ile görüşeceği öne sürülmüştü. Bu sezon büyük beklentilerle göreve gelen ama Süper Lig şampiyonluk hedefine ulaşamayan Jesus'un Galatasaray ve Başakşehir ile oynanacak maçları kazanması durumunda görevde kalacağı iddia edildi.

Son haftalarda kazanılan maçlara rağmen puan farkını kapatamayan Jesus'u bir şans daha verilmesi masada düşünülen seçenekler arasında bulunuyor.

Jorge Jesus'un yeni takımını duyurdular! Yıllık 10 milyon euro kazanacak

JORGE JESUS HAKKINDA SÜRPRİZ İDDİA

Fenerbahçe'de bağları koparma noktasına gelen Jorge Jesus ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşanıyor.

Çıkan iddialara göre İstanbul'dan ayrılmasını bekleyen Suudi Arabistan Milli Takımı, Jesus'a senelik 10 milyon euro teklif etti.

Bu öneriye şimdilik cevap vermeyen Jesus'un Fenerbahçe ile son kez görüştükten sonra kararını vereceği belirtildi.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...