Jorge Jesus'un Fenerbahçe taraftarından özel bir isteği var

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 10. haftasında Ankaragücü'nü deplasmanda 0-3 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, cumartesi günü oynayacakları Medipol Başakşehir maçı öncesi Sarı-Laciverli taraftarlara Altay Bayındır mesajı gönderdi. Portekizli, son haftaların formsuz ismi Altay'ı tribünlere alkışlattıracak.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus rüzgarı sürüyor... AEK Larnaca deplasmanında galibiyetin ardından futbolcularına verdiği talimatla formaları taraftarlara attıran Jesus, saha dışını organize etmeye devam ediyor.

Portekizli çalıştırıcı, "Cumartesi günü oynayacağımız maça (Medipol Başakşehir) taraftarı davet ediyorum ve Altay Bayındır'ı tribüne çağırmalarını istiyorum" diyerek, geçen hafta Kadıköy'de ıslıklanan milli kaleciye sahip çıktı.

Fenerbahçe'nin 5-4 kazandığı Karagümrük maçında kaleye gelen 4 şut da gol olmuştu. Altay Bayındır bu akşam ise Ankaragücü deplasmanında kritik bir kurtarışa imza attı.

24 yaşındaki Altay Bayındır Fenerbahçe'ye 2019 yazında Ankaragücü'nde 1.5 milyon euroya transfer olmuştu.

Jorge Jesus'un Fenerbahçe taraftarından özel bir isteği var

JORGE JESUS MAÇTAN SONRA NE DEDİ?

"Cumartesi Başakşehir, Perşembe Rennes maçı var. Hafta içi maç olmaması, dinlenmek için güzel olacak. Başakşehir sıralamada üzerimizde, zor maç olacak. Taraftarın desteğiyle maçın kolaylaşacağını düşünüyorum. Galibiyetler her zaman iyidir. İki gol bulduk ama ilk yarım saatte zorluklar yaşadık. her maç için kazanmak en önemli amaç."

"Oyuncularımı tebrik ederim. Rakiplerden daha iyi olmak için çalışıyoruz. Daha çok gol atabilirdik. Taraftarlarımıza da teşekkür ederim. Kendimi iyi hissediyorum. Hafta 2 maça alışkınım. Haftada 1 maç yapsak, alışkın olmazdım. Şampiyonlar Ligi ya da UEFA Avrupa Ligi, sonrasında lig maçı."

TAKTİK TAHTASI EKRANA YANSIDI

Fenerbahçe'de iklimi değiştiren ve kulübe bahar havası getiren Jorge Jesus'un bir ara kenarda taktik tahtasıyla oynadığı görüntüler ekrana yansıdı. Sosyal medyada "Fenerbahçe'nin kaderi, bu tahtanın üzerinde çiziliyor" yorumları yapıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...