Jorge Jesus'tan oyuncularına uyarı: İşinize bakın

- Güncelleme:
Jorge Jesus'tan oyuncularına uyarı: İşinize bakın

Spor Haberleri

İplerin kendilerinde olmadığını söyleyen Fenerbahçe'nin teknik patronu, “Biz üzerimize düşeni yapalım” dedi

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Şampiyonluk yolunda son düzlüğe girildi. Galatasaray’ın puan kaybında Fenerbahçe’ye büyük bir umut doğacak. Elbette sarı lacivertlilerin evinde Antalyaspor’u yenmesi şartıyla. İplerin kendi ellerinde olmadığını söyleyen teknik direktör Jorge Jesus oyuncularına, “Biz üzerimize düşeni yapıp kazanmalıyız. Belki Ankara’dan iyi bir haber gelir. Son düdüğe kadar mücadeleyi bırakmak yok” diye konuştu.

O KAYIPLAR OLMASAYDI...

Galatasaray’ın puan kaybettiği haftalarda fırsatları iyi değerlendiremediklerini hatırlatan Jesus, “Bu kritik haftalarda kazansaydık tablo bambaşka olabilirdi. Her şeye rağmen kendi evimizdeki son maçta taraftarımıza galibiyet hediye edelim” ifadelerini kullandı. Kupada da bir finalin kendilerini beklediğini söyleyen Portekizli “İki kupa hedefini de kovalayan tek takımız” dedi.          

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...