Jorge Jesus'tan Austria Wien galibiyeti sonrası açıklamalar... "3 günde 1 maç yapan takımların bunları yapması gerekiyor"

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Jorge Jesus'tan Austria Wien galibiyeti sonrası açıklamalar... "3 günde 1 maç yapan takımların bunları yapması gerekiyor"

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Avusturya Wien'in "rotasyonlu" kadrosuyla deplasmanda 0-2 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, "2-0 gibi net bir skorla ayrılıyoruz. Bize turu garantilemese de rahatlamamızı sağlıyor" dedi. Portekizli, sahaya sürdüğü 11 için ise "3 günde 1 maç yapan takımların bunları yapması gerekiyor" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus şunları söyledi:

"Hiçbir teknik direktör maçtan önce neler olacağını bilemez ama takımını en iyi şekilde hazırlar. Defansif olarak iyiydik bugün. 2-0 gibi net bir skorla ayrılıyoruz. Bize turu garantilemese de rahatlamamızı sağlıyor."

"Benim için ideal 11 diye bir şey. 3 günde 1maç yapıyoruz, bu maçları oynayan takımların bunları yapması gerekiyor. Joshua King de bunu gördük. 3 günde 1 maç yapan takımların bunları yapması gerekiyor."

"Alioski'nin iyi bir performans gösterdiğini düşünüyorum. Hem yorgunluğu vardı, hem de sarı kartı o nedenle oyundan aldım."

SÖRLOTH VE MAXİ GOMEZ SÖZLERİ

Jesus, bir gazetecinin transferde isimleri geçen Maximiliano Gomez ve Alexander Sörloth'a ilişkin soruya, "Şu anda Fenerbahçe'de olmayan oyuncular hakkında konuşmak istemiyorum. Belirttiğiniz isimler Fenerbahçe'ye yazılıyor ama ben bu konuda konuşmak istemiyorun. Elimdeki oyunculara güveniyorum. Belirtmiş olduğunuz isimler alınabilir." şeklinde yanıt verdi.

Jorge Jesus'tan Austria Wien galibiyeti sonrası açıklamalar...

ATTİLA SZALAİ: TARAFTARIMIZ HARİKA

Macar stoper Attila Szalai ise turun henüz bitmediğini hatırlatarak şunları söyledi:

"Turu geçtik diyemeyiz ama ilk ayağı harika tamamladık. Play-off'lar çift maç, bunu asla unutmamalayız. Önemli bir galibiyet elde ettik. İyi savaştık. İkinci yarıda daha iyiydik. İlk yarıda ofansif anlamda düzeltmemiz gereken yerler vardı. Performansımızdan mutluyum."Taraftarımızdan mutluyum. Harika bir atmosfer oluşturdular. Haftaya Kadıköy'de böyle bir atmosfer bekliyoruz, onlarla gurur duyuyoruz."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...