Jorge Jesus yaptığı açıklamayla Fenerbahçe taraftarlarının kafasını karıştırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Jorge Jesus yaptığı açıklamayla Fenerbahçe taraftarlarının kafasını karıştırdı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la yaptığı görüşmenin fotoğrafları sosyal medyaya yansıyan Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, Sarı-Lacivertli takımın başına geçeceği iddiaları hakkında ilk kez konuştu.

Fenerbahçe'nin müstakbel teknik direktörü Jorge Jesus, Portekiz basınına transferi hakkında konuştu... 67 yaşındaki çalıştırıcı, Fenerbahçe haberleri ve basına sızan Ali Koç'lu fotoğrafları için “Kulüp adı vermek istemiyorum. Ama söylediğiniz beyefendi ile (Ali Koç) görüştüğüm doğru. Henüz bir karar vermedim. Önümde düşünmek için süre var ve çeşitli teklifleri düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Jesus, Flamengo’ya geri dönüp dönmeyeceği konusunda ise “Flamengo maçlarını hala seyrediyorum. Uzaktan takip ediyorum. Benim için Brezilya’da sadece Flamengo var” diye konuştu.

ALİ KOÇ JORGE JESUS'LA ANLAŞTI MI?

Geçtiğimiz günlerde iki kez Portekiz’e giden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jorge Jesus'la son detayları görüşmek üzere bir araya gelmiş, bu görüşmeden bazı fotoğraflar sosyal medyaya yansımıştı.

Portekiz Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa ve Türk iş insanı Emre Can’ın da yer aldığı görüşmenin fotoğrafı Sarı-Lacivertli taraftarları heyecanlandırsa da, resmi siteden yapılan "anlaşma yok" açıklaması kafaları karıştırmıştı. anlaştığı iddialarının ardından resmi bir açıklama yapan sarı lacivertli kulüp, henüz bir anlaşmaya varılmadığının altını çizdi.

Ardından ailesiyle birlikte Brezilya’ya giden Jorge Jesus, havalimanında basın mensuplarının kıskacındaydı. 2019-2020 sezonunda çalıştırdığı Brezilya ekibi Flamengo ile de adı anılan tecrübeli teknik adam, soruları yanıtladı.

Jorge Jesus yaptığı açıklamayla Fenerbahçe taraftarlarının kafasını karıştırdı

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...