Jorge Jesus soyunma odasındaki kutlamada futbolcularına eşlik etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Jorge Jesus soyunma odasındaki kutlamada futbolcularına eşlik etti

SPOR Haberleri

Fenerbahçe kritik Başakşehir deplasmanında geriden gelip kazanırken 2. golden sonra büyük sevinç yaşayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un görüntüsü ekranlara yansımıştı. Portekizli çalıştırıcı soyunma odasındaki kutlamada da futbolcularına eşlik etti. Şampiyonluk yarışına devam eden Jesus, maçtan sonra yine Süper Lig'i eleştirdi.

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler, 30. dakikada 1-0 geriye düşerken, maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Joao Pedro, takımına 3 puan kazandırdı.

Fenerbahçe 88 ve 90+3. dakikada bulduğu gollerle sahadan 3 puanla ayrıldı. Kanarya, aldığı bu 3 puanla dış sahadaki yenilmezlik serisini 8 maça yükseltti. Sarı-lacivertliler, bu süreçte 7 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.

JORGE JESUS MAÇTAN SONRA NE DEDİ?

2. golden sonra büyük sevinç yaşayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, soyunma odasındaki kutlamada da futbolcularına eşlik etti. Fenerbahçe sosyal medya hesabından bu fotoğraflar paylaşıldı.

Portekizli çalıştırıcı maçtan sonra yayıncı kuruluşa şunları söyledi:

"LİGİN SPORTİF GERÇEKLİĞİ YOK"

"Bugünkü hedefimiz 3 puanı almaktı. İlk yarıdaki performansımız bizim gerçek değerimizi göstermiyordu. Belli değişiklikler yaptık ve maçı değiştirmeyi başardık. Kolay değil. Bazı anlarda bu ligin sportif gerçekliği olduğunu düşünmüyorum, bunu daha önce de dile getirmiştim ancak biz sonuna kadar savaşacağız."

"Bir hata oldu ama takım bunu telafi etmesini bildi. Son saniyeye kadar savaşma mantalitesi, şampiyon takım mantalitesidir. Bu hoşuma gitti. Oyun kalitemiz hoşuma gitti. Özellikle son yarım saatte rakibi kendi ceza sahasına gömdük. Çok fazla pozisyona girdik. Bu pozisyonlardan bazıları gol olacaktı. 2 tanesini değerlendirdik."

Jorge Jesus soyunma odasındaki kutlamada futbolcularına eşlik etti

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...