Jorge Jesus: Kalitemiz kayboldu!

Jorge Jesus: Kalitemiz kayboldu!

SPOR Haberleri

F.Bahçe’nin teknik direktörü, “Biz ilk 70 dakikada, Beşiktaş ise son 20 dakikada daha iyiydi. Onların oyuncu değişiklikleri futbollarını yukarı çekti” dedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus derbiyi değerlendirirken, “İki takım da kazanmak için oynadı. Fenerbahçe ilk 70 dakika daha iyi olan taraftı. Beşiktaş son 20 dakikada daha iyiydi” vurgusu yaptı ve, “Sonuç iki taraf için de iyi değil. Kenarları kapatmakta zorluk yaşadık. Weghorst’la net fırsatlar buldular. Ligin en çok gol atan takımıyız ama bu her zaman gol atacağımız anlamına gelmiyor” sözlerini kullandı.

ALTAY: MUTLU DEĞİLİZ

Portekizli çalıştırıcı, “Oyuncu değişiklikleri beklediğimiz katkıyı veremedi. İlk değişikliklerden sonra taktik kaliteyi kaybettik. Beşiktaş’ın oyuncu değişiklikleri ise çok etkiliydi. Beşiktaş’ta oyuna girenler, onların oyununu yukarı çekti. Ama bizde durum böyle olmadı” dedi. Kaptan Altay Bayındır da, “Üzgünüz, buraya her maç olduğu gibi 3 puan almaya geldik. Hocamızın söylediklerini yansıtmaya çalıştık ki yer yer yansıttık” açıklaması yaptı.

BOŞ KOLTUK KALMADI

Beşiktaş taraftarı derbiye beklendiği gibi büyük ilgi gösterdi. Saat 16.00’da kapıları açılan Vodafone Park’ın tribünleri maçtan iki saat önce neredeyse tamamen doldu. Yasak sebebiyle deplasman tribününü de Beşiktaşlı taraftarlar doldurdu. Dolmabahçe’de maç öncesi ve sırasında âdeta karnaval havası yaşandı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...