Jorge Jesus Kadıköy'de bir kez daha tribünlerle karşı karşıya geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Jorge Jesus Kadıköy'de bir kez daha tribünlerle karşı karşıya geldi

SPOR Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Fenerbahçe, Kayserispor ile karşılaşırken, tribünlerden bazı futbolculara tepki gösterildi. 68. dakikada İsmail Yüksek'in yerine oyuna giren Willian Arao, tribünlerden tepki gördü. Brezilyalı oyuncunun topu ayağına her alışında tribünlerden ıslıklar yükselirken, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, ellerini iki yana açarak tepki gösterdi.

Fenerbahçe taraftarlarının sezon başında kaleci Altay Bayındır'ı ıslıkladığı maçlarda "Ona yapılan bana yapılmıştır" diyerek futbolcusunu savunan teknik direktör Jorge Jesus bir kez daha tribünlerle karşı karşıya geldi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor'la oynanan çeyrek final maçında Willian Arao'nun ıslıklanması sonrası Jesus tribünlere dönerek tepki gösterdi. Brezilyalı oyuncunun topu ayağına her alışında tribünlerden ıslıklar yükselirken, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, ellerini iki yana açarak tepki gösterdi.

Jorge Jesus Kadıköy'de bir kez daha tribünlerle karşı karşıya geldi

18 yaşındaki futbolcu bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 2 gol, UEFA Avrupa Ligi'nde de 1 gole imza attı.

ARDA GÜLER'İN 4. GOLÜ

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final'inde Kayserispor'u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe yarı finale yükseldi. 78. dakikada Enner Valencia'nın yerine oyuna dahil olan Arda Güler, bir gol katkısı sağladı.

90. dakikada Serdar Dursun'un pasıyla sağ çaprazdan ceza sahası içine giren Arda Güler düzgün vuruşla topu filelere gönderdi. 18 yaşındaki yıldız bu sezon 4. kez gol sevinci yaşadı.

SERDAR DURSUN 2 ASİST, 1 GOL

Mücadeleye 11'de başlayan Serdar Dursun, 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi. 59. dakikada kaleci Cenk Gönen'in ayağından fazla açmasıyla topu kazanan Serdar Dursun, fileleri havalandırdı. Serdar, öte yandan Emre Mor ve Arda Güler'in attığı gollerde de asist yaptı.

31 yaşındaki futbolcu, Türkiye Kupası'nda ilk golünü kaydederken, Spor Toto Süper Lig'de 1, UEFA Avrupa Ligi'nde de 2 golü bulunuyor.

EMRE MOR TURU GETİRDİ

Sarı-lacivertlilerin ilk golü Emre Mor'un ayağından geldi. 8. dakikada Alioski'nin ceza sahası içine ortasında Valencia'nın indirdiği topa vuran Emre Mor, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 42. dakikada ceza sahası içinde Serdar Dursun ile verkaç yapan Emre Mor, sağ çaprazdan yaptığı vuruşla kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

25 yaşındaki futbolcu, Türkiye Kupası'ndaki ilk gollerini bu maçta attı. Spor Toto Süper Lig'de 2 golü bulunan Emre, UEFA Avrupa Ligi'nde de 2 gol attı. Mücadeleye 11'de başlayan Emre Mor, 90 dakika sahada kaldı.

Jorge Jesus Kadıköy'de bir kez daha tribünlerle karşı karşıya geldi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...